ФАКТИ.БГ

БОЕЦ: Прокуратурата отказа да изпълни съдебно решение. Гешев е позор

Изрично в своите мотиви съдът казва, че исканата от БОЕЦ информация е обществена по своя характер

Публикувана: 12 Юли, 2020 16:13
126 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 34216
БОЕЦ: Прокуратурата отказа да изпълни съдебно решение. Гешев е позор
Снимка: БГНЕС/Архив
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 187 гласа.
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На 19.06.2020г. съдия Генадиева от АС Видин се произнесе, по заведеното от БОЕЦ дело срещу СП, като ЗАДЪЛЖИ специализираната прокуратура да изпълни указанията и да предостави на БОЕЦ исканата по ЗДОИ информация и ОСЪДИ прокуратурата да заплати на БОЕЦ 260 лв. разноски по делото. Това съобщиха от гражданско сдружение БОЕЦ.

От сдружението разказват и каква е хронологията на събитията:

На 13.01.2020г. БОЕЦ внесохме Заявления по ЗДОИ до Специализираната прокуратура! За да стане ясно какво крият, публикуваме зададените от нас въпроси и изисканата информация:

Заявление по ЗДОИ с вх.адм№41/13.01.2020г. до Специализираната прокуратура:

Какъв е общият размер на допълнителното материално стимулиране и всички видове бонуси и финансови стимули извън основното трудово възнаграждение за 2019г. раздаден на служителите на СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г. и 2019г. по години?

Какъв е общият брой на внесените в съда обвинителни актове за корупция от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА през 2018г. и 2019г. по години?

Какъв е общият брой на осъдените за корупция след внесени от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА обвинителни актове за 2018г. и 2019г. по години?

Какъв е общият размер на трудовите възнаграждения получени от  служителите в СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г. и 2019г. по години?

Какъв е общият брой на внесените в съда споразумения с обвиняеми лица от прокурори от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА за 2018г и 2019г. по години?

След мълчалив отказ на СП , БОЕЦ заведохме дело в АС Видин, което спечелихме и осъдихме прокуратурата. Извадихме и Ипълнителен срещу СП за дължимата сума по делото. 

В съдебното решение се казва:

„ОТМЕНЯ мълчаливия отказ на Административния ръководител на Специализирана прокуратура, гр.София за предоставяне на обществена информация във връзка със заявление вх.№ 41 от 13.01.2020г., подадено от Сдружение Гражданско движение „Боец – България обединена с една цел“, гр.Видин, представлявано от Председателя на УС Георги Борисов Георгиев. ВРЪЩА преписката на административния орган – Административния ръководител на Специализирана прокуратура, гр.София, за произнасяне, съобразно указанията в мотивите на настоящото решение, като ЗАДЪЛЖАВА последния да се произнесе по искането в законовия срок. ОСЪЖДА Специализирана прокуратура, гр.София да заплати на Сдружение Гражданско движение „Боец – България обединена с една цел“, гр.Видин, представлявано от Председателя на УС Георги Борисов Георгиев, гр.Видин сумата от 260 / двеста и шестдесет/ лева, представляваща разноските по делото за Д.Т. и адвокатско възнаграждение. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване, съгласно чл.40,ал.3 от ЗДОИ.“

Изрично в своите мотиви съдът казва, че исканата от БОЕЦ информация е обществена по своя характер. Както е видно от зададените въпроси, искаме само и единствено информация за свършената работа, дейността на прокуратурата и получените възнаграждения и бонуси! Тази информация, не само, че е обществена по своят характер (ние им плащаме заплатите и бонусите), но и общественият интерес е надделяващ над всякакви чиновнически съображения.

Специализираната прокуратура ОТКАЗА да изпълни съдебното решение, като по точките, касаещи възнаграждениятя и бонусите на прокурорите, отрича общественбият интерес на исканата информация, а за дейността на СП ни препращат към ОИС за техните отчети. 

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 187 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ОСТАВКА
1 Отговор
Геш ти си пълен келеш

Оценка:
-33 +484

Само САЩ
2 Отговор
Да живее Гешев, Бойко, Маджо и Пеевски.

Коментиран от #43, #72, #100


Оценка:
-379 +39

ГешеФ
3 Отговор
До кога трябва да ви казвам,че аз съм просто една бухалка в ръцете на дУган ага и 🎃 пфууу ,че захлюпен народ.

Оценка:
-18 +347

БОРИСЛАВА
4 Отговор
ГЕШЕВ..МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ САЩ...МНОГО ЗНАМ НО И ЗНАМ, ЧЕ ТОВА КОЕТО ЗНАМ НЯМА ДА ГО КАЖА НА ТЕБ...ОЧАКВАМ ИСТИНСКИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР...

Коментиран от #116


Оценка:
-23 +350

5
Този коментар е премахнат от модератор
Стига!
6 Отговор
Прокуратурата трябва да се закрие и да се изгради наново на друг пинцип, без участието на партиите!

Коментиран от #12, #112


Оценка:
-15 +365

Васил Левски
7 Отговор
ГешеФ е пядко срещан боклЮк,не би се спрял пред нищо само и само да е във власта.Чист мафиот.

Коментиран от #15


Оценка:
-19 +301

Оле
8 Отговор
Ми, бутнете им под масата, както си е било по 100000€/месец и ще ви извадят и шофьорска книжка за Марсохода! Няма "сухо" - няма справка

Оценка:
-8 +188

Йосарян
9 Отговор
Освен мутрата и каскета трябва да спаси продажната си кожица.

Оценка:
-17 +223

Гешев
10 Отговор
час по-скоро в затвора! Бай Ставри го чака!

Оценка:
-11 +203

Всички градове да излизат
11 Отговор
Оставка!

Коментиран от #42


Оценка:
-13 +188

ами
12 Отговор

До коментар #6 от "Стига!":


Тя е безпартийна! Няма политически кандидати - Герб се отказаха от такъв, след като и БСП не искаха да направят кандидатура!!!

Оценка:
-64 +26

УЖАС ГЕРБ КАСКЕТ
13 Отговор
ГЕШЕВ Е ПОЗОР! БОРИСОВ ВЪВ ЗАТВОР!

Коментиран от #17


Оценка:
-19 +211

ГешеФ
14 Отговор
🎃 е моят кумир,обещал ми е аз да го наследя на поста му ,когато реши да ходи да си харчи парите в доминикана при Борислава.

Оценка:
-10 +117

Чонкин
15 Отговор

До коментар #7 от "Васил Левски":


Е как ше откаже-досега главен прокурор не е излизал от мандат с под три мильона евраци. Да не е луд :)

Коментиран от #22


Оценка:
-6 +127

ivan
16 Отговор
къде сте ве лакеи на Герб ......по4ваите да за6титавате вожда,колко дребна душа трябва да си да се възхиштава6 на Бойко

Коментиран от #98


Оценка:
-12 +133

леле
17 Отговор

До коментар #13 от "УЖАС ГЕРБ КАСКЕТ":


Що Корни не предложи кандидат, щото щеше да му е неудобно да раздледва кремълските мекерата в президентството. Помислете малко фейсбукарчета!!!

Коментиран от #21, #26, #110


Оценка:
-133 +24

Геш Еф
18 Отговор
Дуган ага и ПееФски ми заповядаха да тарашим президента,аз не съм виновен .Аз съм просто една бухалка облечена с много власт .

Оценка:
-9 +133

ГейшеФ
19 Отговор
Егати държавата щом мен ме избраха за главен прокурор.

Коментиран от #20


Оценка:
-10 +138

ами
20 Отговор

До коментар #19 от "ГейшеФ":


Ми няма други кандидати - на кой му се занимава да си жертва живота, семейството и спокойствието - занимавайки се с мафиоти!!!

Коментиран от #109


Оценка:
-24 +61

ivan
21 Отговор

До коментар #17 от "леле":


ахахахх БСП и да бяха предложи ли кандидат няма6е да го приемат,колко трябва да си ограни4ен да се възхищаваш на Бойко,от това по голямо падение няма,коментирай снимките дето се оказаха автенти4ни за6то о6те няма проверка

Коментиран от #38


Оценка:
-8 +69

цецо апартамента
22 Отговор

До коментар #15 от "Чонкин":


Абе тия пари в шкафа на 🎃 да не са някой премия за цацата?Или е трябвало да ги даде на господарите си от сараите..Не ми се вярва да са за него ,той е безукорно честен човек...

Коментиран от #96


Оценка:
-4 +87

Сделано в СССР
23 Отговор
Няма сила, която да свали Гл. Прокурор ако той сам не си подаде оставка. Няма значение Гешев Сидеров , копейкин ли е. За "Велико народно събрание ", което да поправи тази несправедливост. За 30 г. няма един осъден от високите етажи на властта. Ще излезе, че имаме най честните управници по света. Е в това сме първи .

Коментиран от #25, #33


Оценка:
-43 +55

гост
24 Отговор
боец и въэраждане помияри и дестабилиэатори в бг

Коментиран от #34, #66


Оценка:
-95 +13

25
Този коментар е премахнат от модератор
топ лансира дойде
26 Отговор

До коментар #17 от "леле":


студента по право в Хага дет го претрепахме снощи.....

Оценка:
-27 +5

И Боец
27 Отговор
защо не поиска от ВСС да задължи Гешев да изпълни съдебно решение?! Или всички вкупом да си подават оставките - и ВСС, и Гешев. Няма ли да информирате европейските институции за това как главния прокурор не изпълнява решения на съда, което е прецедент?!? Висшия адвокатски съвет няма ли да вземе отношение?!?

Оценка:
-5 +78

Има сила да свали Ванчо.
28 Отговор
Това е НВ Народа! Ще дойде време когато Ванката ше бъде обграден от няколко хиляди гневни българи и той сам ще си сложи край на кариерата.

Оценка:
-8 +60

Karosel
29 Отговор
Аз имам въпроси:защо делото е заведено в АС Видин, а не в София? Второ, този АС зависим ли е от някого? И трето, така представена информацията ни кара да вярваме, че това е крайна присъда. Може ли тя да се обжалва на по - висша инстанция? Благодаря за вниманието!

Коментиран от #92


Оценка:
-23 +26

фурми 2020
30 Отговор
тази информация с гриф секретно..а още по секретни са плащания в пликове от Пеевски и Доган и други "отрудени" хора в правораздователна система---тук говорим не за гнили ябълки ,а за цяла реколта от 1990г до днес..за 30години много развалена стока трябваше да изритаме,обаче те някак си успяха да въпроизвеждат себе си подобни,като вирус са и затова има една васкина за тях -затвор.

Оценка:
-3 +66

ХУНТАТА ОТКАЗВА ИЗПЪЛНЕНИЕ
31 Отговор
Cпeциaлизирaнaтa прoкурaтурa OТКAЗA дa изпълни cъдeбнoтo рeшeниe, кaтo пo тoчкитe, кacaeщи възнaгрaждeниятя и бoнуcитe нa прoкурoритe, oтричa oбщecтвeнбият интeрec нa иcкaнaтa инфoрмaция, a зa дeйнocттa нa CП ни прeпрaщaт към OИC зa тeхнитe oтчeти.


---- НА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ И НИ ПРАЩА ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР....

Оценка:
-3 +56

КОЧА
32 Отговор
У ТАА ДРЪЖАВ ИМА МНОГО ДИРЕКТОРИ - ДАИТЕ ДА ГИ НАМАЛИМ - ВЪН НЕГРАМОТНИТЕ - ВЗЕЛИ ДИПЛОМИ ПО ВРОРИ Я НАЧИН ТИ СИ НАШ ЧОВЕК - ДАЙТЕ ДА КОМАНДВАТ КАДЪРНИЦИ АНЕ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ БЕСЕПЕТО - НЕАДИКВАТНИ МУМИЙ - ВСЕКИ КОМАНДВА - ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ - НАШИТЕ СА В ЧУЖБИНА -А ВАШИТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ - СРАМУВАЙ СЕ ЧЕ СИ КОМУНИС - ПРЕДАТЕЛ - ТАЗИ НАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА - НЕ ДА СТОИ И ЗАТЪТЯВА КАТО ВАЗ - ТЪПАЦИТЕ .................

Оценка:
-24 +8

фурми 2020
33 Отговор

До коментар #23 от "Сделано в СССР":


Цацаров,Гешеф..няма разлика, същия филм гледаме..опулени с пискливи гласове..Има как да се свали и без Великото нар.събрание..Франция вече се води 5 Република..какво ни пречи да иметем тази гнилоч и да оставим само добри неща а мафията да погребем..просто желание за промяна. Изроди затова са измислили това Велико нар.събрание,едно недразумение за да бетонират своята власт.

Оценка:
-6 +49

ДЖЕНДЪР НЕЩАСТЕН
34 Отговор

До коментар #24 от "гост":


НЕ СЕ МЕСИ В ЧОВЕШКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, КАТО НЕ ГИ РАЗБИРАШ!

Оценка:
-6 +19

КОЧА
35 Отговор
КОМУНСТИТЕ СА КАТО ИЗТЪРКАНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА ..............ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ХОРАТА ...............

Оценка:
-31 +17

Karosel
36 Отговор

До коментар #25 от "ivan":


Ваньо бият ли те лимките?

Оценка:
-4 +17

Сделано в СССР
37 Отговор

До коментар #25 от "ivan":


:))) Проблем с клавиатурата ?На мен ми е ясно, че копейкаджиите не искате ВНС. Искате Румен Решетников да върне страната в лапите на московския сатрап. Няма да Ви се получи.

Оценка:
-38 +22

ха ха
38 Отговор

До коментар #21 от "ivan":


Кое е автентично - шкафчето или реквиза вътреот народния театър. Каката дето е правила снимките що не излезе да каже кога ги прави и къде беше батко тогава?!?

Коментиран от #108


Оценка:
-26 +19

КОЧА
39 Отговор
БЕЗ ГЕШЕВ И БОЙКО НЯМА ДЪРЖАВЕ - КОМУНИСТИТЕ НИ ДЪРПАТ НАЗАД - САМО НАПРЕД - ГОРЕ ГЛАВАТА ..............

Коментиран от #41, #47


Оценка:
-49 +21

ГРАД КОЗЛОДУЙ
40 Отговор
оставка

Оценка:
-9 +33

истината
41 Отговор

До коментар #39 от "КОЧА":


Точно казано!

Оценка:
-12 +13

Само така
42 Отговор

До коментар #11 от "Всички градове да излизат":


Трудно ще бъде, но не е невъзможно. 90% от кметовете в БГ са на ГЕРБ и те са обвързани с властта като свински черва. Но сега им трепери под лъжичката. Те знаят, че Бойко падне следва техния ред. Трябва масовост. Още няколко дена протести и ще вдигнат белия байрак.

Коментиран от #57


Оценка:
-12 +48

Киркор
43 Отговор

До коментар #2 от "Само САЩ":


И розовите хапчета!

Оценка:
-5 +10

Десо
44 Отговор

До коментар #5 от "президента":


Мечти,мечтииии!

Оценка:
-10 +7

ГРАД КОЗЛОДУЙ
45 Отговор
мафия

Оценка:
-5 +25

ГРАД КОЗЛОДУЙ
46 Отговор
шпиц команди ритащи в главата паднал човек

Оценка:
-7 +38

Бойко
47 Отговор

До коментар #39 от "КОЧА":


Бодигарда е истинския комунист. Хамелеонът, който е бил с всички власти преди да се изстреля и той на върха на пирамидата.,

Оценка:
-6 +32

КОЧА
48 Отговор
БЕЗ МАФЯ НЯМА ДЪРЖАВА - МАФИЯТА КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА И ТАКА ЩЕ ВЪРВИН НАПРЕД - БЛАГОДАРЯ - ТАКА СЕ ИЗГРАЖДА ИТАЛИЯ ...................

Оценка:
-26 +7

чекмедже 2
49 Отговор
Трябва да проверят имотното състояние на всички в правораздавателната система,тогава ще ахнете..колко "социално слаби" има сред тези господа.Най вече по черноморието ще намерите техните имоти...има как да се пребере всичко обратно в държавната хазна,просто трябва да имаме една Лаура Кьовеши, за жалост все избираме прокурори без топки..лош материал.

Оценка:
-3 +49

ГРАД КОЗЛОДУЙ
50 Отговор
герб мафия

Оценка:
-11 +31

Гешев Каренин
51 Отговор
Получават безумни заплати и привилегии, бонуси, с парите от данъците ни издържаме хиляди излишни структури, бухалки на властта.

Мафията е проникнала в съд, прокуратура, МВР, на местно и общинско ниво. Храник ги и се надуват като кърлежи, не трябва да има по-висока държавна заплата от 2000 лева, без бонуси и привилегии.

Оценка:
-5 +42

ОСТАВКА И АРЕСТ
52 Отговор
ДО ИЗЯСНЯВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА ОТ КЬОВЕШИ

Оценка:
-4 +32

Мафия
53 Отговор
То да е само правораздавателна, я ми кажете Хубавото Наде как със заплата на министър 1998 г. купи имоти за 300 000 евро.
Ами Пръмова Кунева - Париба, Велчев - яхтата с наркобосове и хотелите на брат му - далаверите с държавни книжа към бившите му работодатели, митниците.
Голямото крадене започна НДСВ, ДПС и БСП.
Ами незаконните вили на политици и кметове, някой от тях милионери.
ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, фотоволтоици и перки пак на политици, които чрез ЧСИ-мутренски отнемат жилищата на хората.
Общински архитекти, областни, РИОСВ и ДНСК.
Корупцията е навсякъде.
Далаверите с тотото, убеден съм че милионите отиват при поставени лица на политици и мутри.

Оценка:
-1 +52

Никому нужни
54 Отговор
Кои по дяволите са БОРЕЦ?

Оценка:
-20 +16

ха ха
55 Отговор
За 260 лв. си правят безплатен ПР??

Оценка:
-17 +12

677
56 Отговор
Гешев е най големия българин как само успя с простотията си да обедини българите нещо което никой не можа да направи а и отряза главата на тиквата

Оценка:
-11 +53

не е така
57 Отговор

До коментар #42 от "Само така":


Не вярвам срещу ПЕЕВСКИ И ОРЕШАРСКИ, протестите продължиха месеци!!! Освен ако не се пролее много кръв, тогава ще се махнат за да дойдат БСП + ДПС...

Коментиран от #58


Оценка:
-26 +6

58
Този коментар е премахнат от модератор
БОЯТ НАСТАНА ТУПКАТ
59 Отговор
СЪРЦА НИ...НО ГЕШЕФТАРОВ И БОКО ТИКВАТА ПРАВЯТ НОВИ ПЛАНОВЕ. .ХА. .ХА

Оценка:
-6 +29

Предположение
60 Отговор
Нали му поискаха оставката, и сега вероятно бързат да набавят, поправят, заличат документите докато все още е там. Т.е. изисква време нещата да се поправят. Конституционните съдии какво мислят? Един се произнесе за запазване на етническия мир, с което обобщи на кого дължи назначението си.

Оценка:
-3 +27

Karosel
61 Отговор
Аз имам въпрос, защо Гешев влезе в Президентството, след като всички видяхме къде е шкафа с лилавите пачки

Оценка:
-7 +45

Каренин
62 Отговор
Гешко е от голямата ми любов с Аврора. Той толкова си може

Оценка:
-2 +31

63
Този коментар е премахнат от модератор
гост
64 Отговор
Хахо Хахо разправят че каката дето е правила снимките вече е гушнала букета тъи че няма вече кои да излезе и да каже истински ли са снимките пък и за това се иска яко дупе на тебе ще ти стиска ли.

Оценка:
-13 +10

Нищо чудно
65 Отговор
Мафията е над закона. Или поне така си мисли.

Оценка:
-5 +25

гост
66 Отговор

До коментар #24 от "гост":


Най големия помияр и дестабилизатор спи до шкаф с пачки и Гелеф го пази

Оценка:
-7 +29

Ооо
67 Отговор
Мутри ВЪН !

Оценка:
-4 +28

Гоце
68 Отговор
Къв си бе ти си за затвор не за даваш ъкъл на Гешев

Оценка:
-17 +8

Комунистите са виновни
69 Отговор
Мунчо Радев импийчмънт

Оценка:
-34 +13

1944
70 Отговор
Народът е много прост щом вярва, че Б. Борисов е лош, а всички БКП-та, КПСС-та, БСП-та, комуниостически офицерчета и коминистическо-мафиотски капиталисти са добри. А за тия хлапета, които правят това сайтче, няма думи, и няма оправдание за гаврата с народа.

Коментиран от #74


Оценка:
-33 +13

Mda
71 Отговор
Много възнаграждения, много бонуси и малко свършена работа. Възнагражденията многократно превъзхождат ползите от СП. Основателна причина за закриването и поради нерентабилност.

Оценка:
-1 +24

Долу България на БКП ДС
72 Отговор

До коментар #2 от "Само САЩ":


Само Леевски, БОКо, Маджо, Мето, ДС-Ванче караПраси, Цаци, Гешо, Кърджал. Пр. П-ка, смолян.кaтъp Даритка, дуловския вампир Деса, Менда, Бико, Гошо ДС-Ники-дантелата Марков, Тони ДС-Рудолф гимлерот Тодоров, Харизан, мАнгела Джанбаз, Андро Слабака, Санде радикал-криминало джорданов, Ванчо Сотето, БКП-сополо Роско, ..... ще спасяват мутро-милиционерската БКП-ШАЙКА с ДС-патриотарстващата СГАН!

Оценка:
-3 +14

Наблюдател
73 Отговор
Крайно време някой да вземе да арестува този каскет и да бъде съден! Това юридическо недоразумение си позволява да нарушава основния закон Конституцията и не само него!! Този каскет за царска корона ли го има и си въобразява че законите не се отнасят за него и че е над тях!! Алооо Гешев това не е монархия и не си цар!!!

Оценка:
-5 +27

Бачо Киро
74 Отговор

До коментар #70 от "1944":


Ти си поредният и.д.и.о.т., който си мисли, че хората нехаресващи ББ и ГЕРБ са привърженици на БСП. За какво БКП говориш при това, след като всичките "кадри" на ГЕРБ са от БКП??? Кои не са от БКП? Тиквата ли? Майката на нацията ли? Цветанов ли? Гърневски дори, шутът и бардът на БКП е в ГЕРБ и днес плюе срещу тези, които едно време възхваляваше. Като ми дойдете едни такива зелени и без грам мозък и тръгнете да се обяснявате кой кой е бил и се чудя дали не падате от Марс ...

Оценка:
-1 +41

гост
75 Отговор
Требва да искате разрешение първо от ББ, ДП и АД, естествено със съгласуване от Цацаров.

Оценка:
-0 +15

76
Този коментар е премахнат от модератор
Най
77 Отговор
Парадоксалното е, че досега рапона два пъти е хвърлял оставка, а ни дере трети пореден мандат. На 99% съм сигурен, че даже на предсрочни избори пак той ще ги спечели и на четвъртия си мандат ще стане още по крадлив, отмъстителен и безскрупулен.

Оценка:
-4 +28

Гого
78 Отговор
А иначе всяка втора дума в устата на Гешев е "Спазване на закона, закона, закона......" Пее го като рефрен. Но май закона и съдебните решения не се отнасят до прокуратурата. Гешев стои над закона. Май негови думи бяха, че никой не стои над закона. И то какво излиза? Че Гешев се е обявил за прокурорска република на която той е президент? Май не сме имали такива избори. Ами щом мисли, че стои толкова високо, да му изберем някое по-високо дърво за да увисне на него за държавна измяна. Хората поставили се над закона се класифицират като такива. А Гешев е такъв беспорно, както излиза от статията. Иначе царете ще ни станат доста. Гешев, Борисов и двама в сянка - Пеевски и Доган. Явно вече е дошло време за промяна и измитане на целия този боклук, за да може да рестартираме живота си отново. Трябва отново да извоюваме свободата си и този път да я пазим от такива боклуци като тях.

Коментиран от #99


Оценка:
-2 +26

Неутрален
79 Отговор
Гешев подкара олигарсите и мафиоти и сега сме недоволни.Нали това искме.

Коментиран от #80, #81


Оценка:
-32 +8

Бойко
80 Отговор

До коментар #79 от "Неутрален":


Е олигарх номер едно. Защо не подкара него?

Оценка:
-3 +24

Густо, майна!
81 Отговор

До коментар #79 от "Неутрален":


Кви олигарси подкарал?! От злоба реши да резне черепахата, щот ноо кинта взе да жъне! Каскетский защо ни одна експертиза, ни одна проверка(висша форма на фоверие) не напраеи?! Утре, като види Бройко дебелия, да не мислите, че ши го бави келешев?! Изхвърча кат ЦЦ!

Оценка:
-2 +19

82
Този коментар е премахнат от модератор
Вида
83 Отговор
Гешев си знае работата: Първо Радев, спешен е, а после почва боеца Гошо. Ха ха ха...

Оценка:
-22 +8

Тошко до 73
84 Отговор
Не споменавай името на Главния! По конституция има неограничени пълномощия и може да арестува и преследва за престъпления всеки в бг., даже и президента!!!!

Оценка:
-19 +8

Го4о
85 Отговор
Следващия път ще си изберем системата 3,5,8 да ни управлява и порциите ще ги разпределя КОЙ.

Коментиран от #111


Оценка:
-3 +14

86
Този коментар е премахнат от модератор
И я сакам пари
87 Отговор
Мое ли некои да ми каже колко пари дават на първа линия на протеста? И я сакам да ходим на морето.

Оценка:
-17 +7

да ама не
88 Отговор
аман от бойци и патриоти, каскети и всякакви разни гевреци с дупки до дупки различни колкото щеш..

Оценка:
-9 +5

89
Този коментар е премахнат от модератор
факт
90 Отговор
ты кто такой давай иди гуляй до свидания

Оценка:
-1 +1

софия
91 Отговор
ГЕШЕВ НЕ БЪДИ ОРУСПИЯ И СЕ МАХАЙ

Коментиран от #94


Оценка:
-3 +20

а бе
92 Отговор

До коментар #29 от "Karosel":


чукча не читател , чукча пЕсател.
: Решението е окончателно и не подлежи на обжалване, съгласно чл.40,ал.3 от ЗДОИ.“

Оценка:
-0 +14

123
93 Отговор
В демокрратичните страни във вестниците на всеки град, всяка сутрин има полицейски отчет за свършената работа през последните 24 часа, както и разследвания и съдебни дела. Съдии,прокурори и висши полицейски началници са длъжности с пряк избор от народа на областа и държавата. В държава като България в която демокрация няма а е псевдо демокрация няма и как да стане. Както и висичко поризведено в България от Българи е псевдо, та няма как да се наложи на международните пазари, единственно могатр да лъжат себе си и български граждани но не и другите страни.

Коментиран от #102


Оценка:
-0 +19

94
Този коментар е премахнат от модератор
Разум
95 Отговор
Премиер, който е на държавна заплата, държи в чекмеджето си около един млн евро! Какъв доход е декларирал Бойко Б.?
И защо Гешев не го провери за корупция?

Оценка:
-2 +23

Какво чудно
96 Отговор

До коментар #22 от "цецо апартамента":


Тия пари в шкафа по всяка вероятност са останали от парите които тиквата редовно е плащал за господарите си от ЕНП...... иначе отдавна да е в небитието.....

Оценка:
-1 +14

Валентин
97 Отговор
Платен смешник с каскет на Боко,Пеевски и султана

Оценка:
-2 +12

хахахаха
98 Отговор

До коментар #16 от "ivan":


ето това е новия български език “5г8аси12клм976...”

Оценка:
-4 +1

почти позна
99 Отговор

До коментар #78 от "Гого":


това че ти знаеш само за 4-ма царе не означава че няма други които умело се крият от народа и се наслаждават на изгарянето на поставените от тях бушони...

Оценка:
-0 +8

Срам си за България
100 Отговор

До коментар #2 от "Само САЩ":


Срам си и за майката,която те е носила!

Коментиран от #101


Оценка:
-1 +8

ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ
101 Отговор

До коментар #100 от "Срам си за България":


САМО МАФИЯТА ТАКА ПОГАЗВА ЗАКОНИТЕ И СЪДЕБНИТЕ АКТОВЕ. ТРЯБВА ДА НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ. НИТО ДЕПУТАТИ, НИТО ГЛ.МАФИОТИ, НИТО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ КАКВО Е В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СТРАНИ. БЪЛГАРИЯ Е МАФИОТСКА ДИКТАТОРСКА ДЪРЖАВА ОТ ФАШИСКИ ТИП. ПРАВИЛО В МВР ДА УБИЕШ АРЕСТАНТ ЗАКОПЧАН С БЕЛЕЗНИЦИ. ТАКА Е БИЛО ПРИ ГЕСТАПО ,ТАКА Е И У НАС. ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ.

Оценка:
-1 +9

цвд
102 Отговор

До коментар #93 от "123":


И в БГ в местните сайтове по градове има... само сводки за свършената работа от МВР. И всичкото е- заловен водач с 1 гр. вещество, заловен водач с промила алкохол, катаджия, взел 10 лв. подкуп, заловен някой, щото откраднал 10 лв., заловена жена, откраднала миксер от верига... Няма разследване на големи кражби, далавери, обществени поръчки на местните феодали, злоупотреби на висшия ешалон... няма!

Оценка:
-1 +8

муто
103 Отговор
Гешев е госпот бог над него няма никои тои е правото тои е закона даже каскета в момента не знае нищо какво става в прокаратурата тои самозадава насоките и предварително издава присъдите и винаги вкарва в обвинение по 3 4 човекао за да създаде престъпна група после натиска еди двама да станат свидетели за да меже да мачка третия това е днешната прокаратура бухалка както я наричат

Оценка:
-1 +7

възпитаник
104 Отговор
каскет със режисурата по задържане на Иванчева хората разбраха,че си поръчкова мутра ако имаше нещо в кратуната под каскета ще ше да задържиш Дюлгеров но ясно всичко е поръчка

Оценка:
-0 +7

баце
105 Отговор
Всичко тръгна от непослушното и своеволно свинче, рожба на прасето Пеевски. Сега свинчето се е покрило некъде и чака големото прасе да му оправи свинщините. Гешев въобще не е зависим или обвързан или политически безпристрастен - да ама не. Де да беше истина. За съжаление действията му сочат обратното.

Оценка:
-0 +10

4244
106 Отговор
Кои сте вие, бе? НИКОЙ!

Оценка:
-5 +1

107
Този коментар е премахнат от модератор
Сатаната
108 Отговор

До коментар #38 от "ха ха":


Каката, до колкото разбрах, скоропостижно е посетила РАЯ. Сега си хортуват с Мишо и жена му.

Оценка:
-3 +0

Е този рефрен е познат
109 Отговор

До коментар #20 от "ами":


"Ах, колко сме саможертвени - и всичко - в името на държавата..." От няколко дни го използва и Бойко Борисов . Доказаният лъжец пак се прави на държавник - е истината е доста по-различна - и с Гешев, и с Борисов - и тя е - амбицията на посредствения да стане като кадърните , смятайки, че постът го изравнява с тях. Не.

Оценка:
-0 +4

Прост ли си наистина
110 Отговор

До коментар #17 от "леле":


или се правиш на такъв, за да си заработиш хонорара?

Оценка:
-0 +2

ABV
111 Отговор

До коментар #85 от "Го4о":


Ааа,КОЙ яде много и му личи.Ще изяде всички порции,не е честно.Без него :)))

Оценка:
-0 +4

дон чичо
112 Отговор

До коментар #6 от "Стига!":


На президентските избори, мажоритарен избор с опция за отзоваване платено от бюджета на Народното Събрание, 6 години мандат, да не е по-млад от 33 години и не по -възрастен от 67,психично здрав с документ отБерлин и Виена...и от Белград задължително! При провал на 5 пет дела срещу организирана престъпна група оставка!!!

Оценка:
-1 +2

БОРИСОВ УМЕН ЛИ Е
113 Отговор
Вие във властта - обречени сте. С всеки изминат ден само качвате цената на страданието и щетите, а заедно с това и възмездието.

Оценка:
-0 +8

гост
114 Отговор
Браво Гешев! Смажи ги!!!

Оценка:
-4 +3

Нееееее не е позор
115 Отговор
"До сега не бяхме имали за главен прокурор гангстер" - цитат от Д. Луджев пред ТВ.

Коментиран от #119


Оценка:
-0 +3

хаха
116 Отговор

До коментар #4 от "БОРИСЛАВА":


какво знаеш ? имената на сводниците си ли ? хахахаха.. по тъп коментар надали ще се намери по тая тема..аз знам,ама знам,че няма да кажа.. е,аджеба,какъв е смисълът да пишеш тогава? само дакажеш,че няма да кажеш ли ?
яя,привет и оттук,ама МОЛЯ ТЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙ;) СТОЙ СИ ТАМ В АМЕРИКАТА,ЧЕ АМАН ОТ ГЛУПАЦИ,КОЛКОТО СИ ТРЪГНАТ ДОБРОВОЛНО-ВСЕ ЩЕ Е НЕЩО..

Оценка:
-2 +0

ГЛАДЕН ПРОКУРОР ЕДНОКНИЖНИК
117 Отговор
ЗА ТОЗИ ГЕШЕВ СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ЩЕ Е ПРОБЛЕМЕН ОЩЕ КАТО ГО ИЗБИРАХА БЕЗ КОНКУРЕНТ ?! А И ТОЙ СИ Е КАЛИНКА С ТОВА НЕГОВОТО ПРАВНО МЕНТЕ ОБРАЗОВАНИЕ ОТ СИМЕОНОВСКАТА ШКОЛА

Оценка:
-0 +6

ТЕ ОТКЪДЕТО СЕ ВРЪЩАТ
118 Отговор
Публикувано във факти.бг: Мафията е в правителството, в МВР, в специалните служби. Измитане на тази сган

Оценка:
-0 +4

Хаахахахаха
119 Отговор

До коментар #115 от "Нееееее не е позор":


казал бил луджев.. че кой създаде Сдс ,че да се запази статуквото на ”партията” и да продължат със схемите.. кой по дяволите е луджев,сега? преди помним 90-91г ;).. ама вие май не... :)
КОИ са боец ?,тези които харчат пароте на мафиотите и бачкат за тях.. Или пък да греша,а ? ;) БОЕЦ :
КАКЪВ Е ЗА ВАС МИТКО КАРАТИСТА (ДЕЛТАГАРД) .. шеф,наставник,създател или най-обикновен спонсор? :Д... големи сте..маймунки..

Оценка:
-1 +1

Ха Ха Ха
120 Отговор
И Геша не спазва законите, а гони другите.Нагла работа.

Коментиран от #123, #124


Оценка:
-0 +2

Мартин
121 Отговор
На чие подчинение са БОЕЦ и кой им плаща, за да съществуват? Цветан Василев естествено! Но той им плаща с откраднати от вложителите на КТБ пари!

Коментиран от #122


Оценка:
-2 +1

Петриний
122 Отговор

До коментар #121 от "Мартин":


На чието и подчинение да са Боец шефът на СП е длъжен да спази ЗДОИ. Не Гешев - шефът на СП!
Божке!

Оценка:
-0 +1

Народа ни:
123 Отговор

До коментар #120 от "Ха Ха Ха":


Бандитите са в Прокуратуратаа ! Това е
ИСТИНАТА ХОРА !

Оценка:
-0 +1

Народа ни:
124 Отговор

До коментар #120 от "Ха Ха Ха":


Бандитите са в Прокуратуратаа ! Това е
ИСТИНАТА ХОРА !

Оценка:
-0 +1

Сбъркахте с него господа
125 Отговор
Понеже пишете в коментарите за келеш мисля, че по-голяма вина от гл.прокурор имат тези,които го назначиха, защото заставането зад кандидатура Гешев на прокурорите, следователите и служителите в различните прокуратури беше своего рода цирк. А предложението беше на премиера и Цацаров, практическото изпълнение беше осъществено вероятно от хората на инициаторите на тази кандидатура и такива от прокуратурата. В краен резултат получихме не лице с широка професионална и обща култура, а възпитаник на Милиционерската школа. От него можеше да стане много добър гл.секретар на МВР, защото и потеклото, и обучението му са такива. Ставаше и за шеф на Националното следствие. Но се доказа, че от милиционер прокурор, камо ли пък гл.прокурор, не става.

Оценка:
-0 +1

126
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов по време парламентарен контрол в отговор на въпрос от Корнелия Нинова за земеделските субсидии.
Не ми подвиквай!"

Още бисери
ТОП 5