Last news in Fakti

10 Август, 2014 21:58 1 206 1

Берое победи Левски, ЦСКА разби Хасково

  • берое-
  • цска-
  • хасково

Левски продължава със слабото представяне, докато ЦСКА поведе в класирането

Берое победи Левски, ЦСКА разби Хасково - 1
Снимка: БТА

Берое победи Левски с 2:1 в среща от четвъртия кръг на българската „А” група и записа първа победа от началото на сезона.

Първият гол за старозагорци падна още в 5-ата минута на двубоя. Вратарят на гостите Стефано Кунчев не се намеси добре след центриране и подари топката на Жуниор Мапуку, който отблизо реализира. В 22-ата минута стражът на Левски отново се превърна в грешник, подарявайки топката на Мапуку при опит за изчистване. Играчът на Берое се възползва от „подаръка”, преодоля вратаря на „сините” и на празна врата отбеляза за 2:0.

Левски все пак върна едно попадение до края на първото полувреме. В 36-ата минута Гаджев центрира от фаул, топката попадна в Домовчийски, който с премерен удар вкара за столичани. През втората част треньорът на „сините” Георги Иванов – Гонзо смени грешника на вратата Кунчев, пускайки в игра Кристиян Наумовски. До края на мача не паднаха повече попадения и Берое записа първа победа в „А” група.

В друга среща от кръга, играна по същото време, ЦСКА победи у дома Хасково с 4:0. Головете за „армейците” бяха дело на Валентин Илиев, Тони Силва, Жоаким и Буш. Това бе трета победа за „червените” от четири мача и ги изкачи на първо място във временното класиране с актив от 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Сего на Гонзо, кой ще му е крив...