Last news in Fakti

19 Август, 2014 18:40 2 093 1

Григор Димитров бе залят с ледена вода (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • благотворителна инициатива-
  • ледена вода

Гришо предизвика приятелката си Мария Шарапова

Григор Димитров бе залят с ледена вода (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА

Григор Димитров стана поредната знаменитост, която прие да бъде залята с ледено студена вода. Най-добрата ни ракета се включи в инициативата, която има за цел да информира за болестта ALS (Амиотрофична латерална склероза) и да събере средства за борбата с нея.

Всеки, който се включи в предизвикателството, трябва да излее кофа с ледена вода върху главата си. След това смелчагата предизвиква други хора, които трябва да направят същото.

Гришо „прехвърли” ледената кофа на приятелката си Мария Шарапова, Крис Кермод и Дарън Кейхил. Тримата имат 24 часа, за да отговорят на поканата. Според правилата всеки, който приеме да се залее с ледената вода, трябва да дари 10 долара и да предизвика нови хора. Ако откаже задачата, трябва да дари 100 долара.

Звезди като Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Дирк Новицки, Леброн Джеймс, Неймар и Новак Джокович също се включиха в благотворителната инициатива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    0 0 Отговор