Last news in Fakti

15 Септември, 2014 23:19 2 205 0

Тити Папазов влезе в къщата на Vip Brother

  • константин папазов-
  • vip brother-
  • предаване-
  • къща

Каузата на Тити Папазов е спасяването на Левски

Тити Папазов влезе в къщата на Vip Brother - 1
Снимка: Facebook, VIP Brother

Една от най-колоритните личности в българския спорт Константин Папазов влезе в къщата на Vip Brother. Старши треньорът на баскетболния Левски още при влизането си ясно изрази своята кауза – спасяването на „синия” клуб.

„За мен участието във Vip Brother не е хонорар. Не съм се молил аз да ме вкарат в предаването. Когато отивах да им откажа, те ми направиха неприлично предложение, което не беше свързано с голям хонорар, а с кауза - да спася Левски. Аз смятам и вярвам, че ще успеем да го спасим”, сподели Тити Папазов, цитиран от Нова ТВ.

„Моят живот е баскетбола! Смятам, че около всеки успял човек е пълно с лакеи и колкото по-голям лакей си бил, толкова по-голям предател си сега. Ние живеем в свят на безпринципност, злоба, завист и предателство. Аз съм изключително благодарен човек, знам кой ми е помогнал, как ми е помогнал. Не е важно колко е коствало на него, важното е колко ти е помогнал на тебе. И естествено в този живот трябва да се стараеш да се отблагодаряваш”, сподели още треньорът на баскетболния отбор на Левски Тити Папазов.

Наставникът на шампионите е единственият човек, свързан с професионалния спорт, който ще е сред 15-те съквартиранти в къщата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА