Last news in Fakti

23 Септември, 2014 19:45 1 382 2

Гонзо: Резултатът 7:1 е случаен

  • левски-
  • спартак варна-
  • георги иванов-
  • гонзо

За столичани това бе едва втора победа като гост през новия сезон след съботния успех над Хасково

Гонзо: Резултатът 7:1 е случаен - 1
Снимка: БТА

„Резултатът 7:1 е напълно случаен. Исках да победим, но не съм смятал, че ще бъде толкова голям резултата”, заяви треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо след успеха на тима му над Спартак (Варна) на 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

Столичани разбиха варненци със 7:1, а любопитен факт е, че точно на тази дата преди 20 години победиха вечния си съперник ЦСКА със същия резултат. Изключително силен мач за Левски изигра юношата на тима Божидар Краев, който се отчете с хеттрик.

„Радвам се за Божидар, който днес вкара три гола. Не мога да отлича някой конкретно от тима, но като цяло отборът през цялото време се опитваше да доминира. Най-важното за мен беше да не подценим мача”, каза още Гонзо пред Нова телевизия.

„Краев, Ташев, Цонев и Мисяк са бъдещето на Левски. Смятам, че с тях трябва да се работи внимателно, за да укрепнат физически и до 1-2 години да бъдат водещи играчи в отбора. Радвам се, че в по-леките мачове със Спартак и Хасково не допуснахме подценяване. Хубаво е за самочувствието ни, че вкарахме толкова голове”, добави още Георги Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Аз

    0 0 Отговор
    7:2 7:1 5:0 ..........?