9 Октомври, 2014 11:27 711 0

Ковач: Играчите ми не си говорят

  • ковач-
  • хърватия-
  • българия-
  • квалификация

В съблекалнята е пълно с къртици, разкри селекционерът на Хърватска

Ковач: Играчите ми не си говорят - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на хърватския национален отбор по футбол Нико Ковач заяви, че играчите му почти не си говорят заради непрекъснатото стоене в различните социални мрежи. В петък Хърватия гостува на България в мач от  квалификациите за Евро 2016.  Ковач отговори на част от многобройните критики по негов адрес в последно време, в частност, че е диктатор и държи футболистите в концлагер.

"Информация изтича от съблекалнята, защото 15 минути след като продиктувам състава за мача той вече се върти на всички хърватски портали, каза Нико Ковач пред местен вестник.

"Съблекалнята ми е пълна с инсайдери. Говори се за "концлагера" в Бразилия, а според напътствията на ФИФА не пускахме журналистите в лагера. А що се отнася до строгия режим, аз отнемах на играчите четири часа дневно. Вярно е, че ставането беше в 8 часа сутринта, след това даваха кръв и закусваха. За трите яденета отиваше час и половина, толкова траеше и тренировката с даване на кръв. Дали четири часа дневни задължения е концлагер и диктатура?".

Нико Ковач направи паралел между времето, когато той играеше в хърватския национален отбор и сегашните играчи.

"По мое време играехме карти и водехме безкрайни разговори за футбола. Днес играчите въобще не разговарят, всички са във фейсбук, инстаграм, туитър. Слагат си слушалките на ушите и се заключват в своя свят".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА