Last news in Fakti

9 Октомври, 2014 11:55 14 469 5

Бригс отново погна Кличко (видео)

  • бригс-
  • кличко-
  • нападение

Разпрата между боксьорите все повече прилича на комедиен сериал

Бригс отново погна Кличко (видео) - 1
Снимка: БТА/АР
Американският боксьор Шанън Бригс за пореден път опита да провокира Владимир Кличко и го нападна, докато украинецът кротко си гребеше в езеро в САЩ. Бригс се появи на моторница със свои приятели и започна да пречи на Кличко, като в крайна сметка бъдещият съперник на Кубрат Пулев падна във водата. Това го вбеси и той започна да крещи „Ти премина всякакви ши*ани граници“.
 
„Чакам те на ринга“, тази реплика пък повтаряше непрестанно Бригс.
 
На 15 ноември в Хамбург Кубрат Пулев се изправя срещу Владимир Кличко, а проявите на Бригс започнаха, откакто стана ясно, че такъв мач ще има. Американецът редовно се появява покрай Кличко и го предизвиква, напада и какво ли не. Много от боксовите специалисти смята, че всичко това обаче е цирк между двамата, който е предварително плануван.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    ТЕЗИ СА ГОЛЕМИ АРТИСТИ
    ПОДХОДЯЩИ ЗА ХОЛИВУД
    НАЛИ БЕШЕ СЪС СКЪСАН БИЦЕПС КЛИЧКО
    ФИЛМИ ЗА ДЕЦА
  • 2 Тайсън М

    3 0 Отговор
    Смешници, Циркаджии :)))...
  • 3 Мохамед

    2 0 Отговор
    ПРИМАТИ !!!!
  • 4 негрокож

    0 0 Отговор
    кличко е страхлива п..ка Пулев ще го размаже
  • 5 Grisha Nacev

    0 0 Отговор
    Тези двама палячовци как успяват винаги да се срещнат??? Единия циркачия отишъл да си гребе в некъв гьол и другия с моторницата пак в тоя гьол? Първия обядва в некъв ресторант в Ню Йорк и тоя го намира, при положение, че Ню Йорк е колкото цяла България??? И защо не е снимано как пада, а дават точно когато тупана падна, то оставаше и да се задържи при положение, че правят такива вълни??? На 15 пада от Кубрат и да отива при Скалата и Ледения, там имат нужда от актриси.