Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 18:57 688 3

Любо Пенев: Колективът е перфектен!

  • любослав пенев-
  • колектив-
  • национален отбор-
  • норвегия

Според него всички в състава съжаляват за допуснатите поражения от Хърватия и Норвегия

Любо Пенев: Колективът е перфектен! - 1
Снимка: БТА

„Треньорският щаб е в прекрасни взаимоотношения с абсолютно всички футболисти. Всички са положително настроени, колективът е перфектен”, заяви селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев след пристигането си от Осло.

Вчера България загуби гостуването си на Норвегия и записа второ поредно поражение в евроквалификациите за европейското след две години във Франция. Въпреки това треньорът на „лъвовете” изрази надежда, че не всичко е загубено:

„Трябва да бъдем разумни и спокойни. Основите, които положихме, са доста сериозни. Ние сме само на три точки от третото място – там, където се целим. Норвегия е само с три точки пред нас. Оптимист съм и съм сигурен, че нещата ще завършат добре”, сподели Любо Пенев.

Според него всички в състава съжаляват за допуснатите поражения от Хърватия и Норвегия, но няма нужда психолози да работят с футболистите. Той бе категоричен, че оставката му не свои на дневен ред.

Любо Пенев отказа да посочи виновници за поражението. На въпроса защо е избрал като титуляр Николай Михайлов, който получи сериозни критики за представянето си, селекционерът отговори: „Логично е треньорът да взима решенията. Има 23-а на лагер и точно за него се сещате да ме питате. Срещу Азербайджан и Хърватия също се допуснаха грешки, така че не трябва да се концентрираме само върху последния мач”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    А РЕЗУЛТАТА КЪДЕ Е
  • 2 Ив

    1 0 Отговор
    Писна ни от Вашето мутренско държание.Моля освободете поста който не Ви подхожда.
  • 3 Bomber

    0 0 Отговор
    Първия мач получаваме един гол,втория два, обаче сме играли по-добре? Не ми се мисли за третия мач.