Last news in Fakti

14 Октомври, 2014 17:29 1 979 7

Боби Михайлов: Синът ми е голям вратар

  • борислав михайлов-
  • николай михайлов-
  • норвегия-
  • йордан лечков

Йордан Лечков пък отправи остра критика към трима национали

Боби Михайлов: Синът ми е голям вратар - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че синът му Николай Михайлов е „голям вратар” и не е играл слабо срещу Норвегия във вчерашния мач.

Късно снощи националите ни загубиха гостуването си в Осло и записаха втора поредна загуба в евроквалификациите за класиране на първенството във Франция след две години.

„Ники Михайлов е голям вратар. Ако някой каже, че е направил слаб мач, значи не разбира от вратарство”, сподели шефът на БФС след завръщането си от Осло.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков пък нападна трима национали, които според него не са били на ниво срещу норвежците. „Целият отбор не игра добре, включително и звездите. От много години в националния отбор звездите не оправдават доверието. Кои са те ли? Ивелин Попов, Георги Миланов, Станислав Манолев”, сподели Лечков.

Следващият мач на националите ни е на 16 ноември в София срещу Малта. Лидери в група „H” са Италия и Хърватия с по 9 точки, следвани от Норвегия с 6 и България с 3 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пламен

    4 0 Отговор
    загубихме главно заради този
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    3 0 Отговор
    Михайлов не те ли е срам да го величаеш по този начин това келеменце.Може само в твоите очи да е вратар ,но твоето мнение се разминава с мнението на много по големи специалисти и треньори на отбори които са доказали себе си.Ти беше добър вратар ,но този е набеден за такъв.
  • 4 гост

    2 1 Отговор
    Само първия гол беше вратарски.За втория виновен беше не само вратаря.
  • 5 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ВРАТАРЯТ НА ЛУДОГОРЕЦ Е ПО ДОБЪР В ПЪТИ
  • 6 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Колминацията на този трагичен мач за българските футболисти,беше ситуацията на норвежския състезател,когато по
    време на игра попадна в ДЪРВОТО/ПЕНЕВ/и той "педагогически"се
    разсърди!.................
  • 7 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    Няма по толериран футболист в нашата галактика,от третото поколение вратар на фамилия Михаѝлови. Баща му се надяваше един добър мач в националния да му върне титулярното място в клубният му отбор,но вместо това му направи лоша услуга.Не знам Любо Пенев как се е съгласил и е подал на оказаният му натиск,не ми изглеждаше на такъв,поне до сега.