23 Октомври, 2014 18:03 770 0

Бербатов ще остане извън игра три седмици

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • контузия

Футболистът се контузи при нулевото равенство с Бенфика в Шампионската лига

Бербатов ще остане извън игра три седмици - 1
Снимка: Facebook, AS Monaco

Димитър Бербатов ще отсъства от терените за три седмици заради контузия, съобщи Sport24, позовавайки се на информация от медицинския щаб на „монегаските“.

Българският нападател получи травма по време на двубоя срещу Бенфика в Шампионската лига (0:0) и бе принудително сменен още през първото полувреме.

Димитър Бербатов е преминал обстойни прегледи и е станало ясно, че е разтегнал мускул на лявото бедро. Контузията ще го остави извън терена до средата на ноември.

Така бившият национал ще пропусне мачовете на Монако от френското първенство с Бастия, Реймс и Сент Етиен, както и гостуването на Бенфика в Шампионската лига. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА