27 Октомври, 2014 13:20 984 0

Оливър Кан: Нойер е по-добър от мен

  • кан-
  • нойер-
  • байерн мюнхен
Оливър Кан: Нойер е по-добър от мен - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата на Байерн Мюнхен и Германия Оливер Кан е категоричен, че настоящият най-добър вратар в света Мануел Нойер е по-добър от него на същата възраст. Снощи 28-годишният Нойер за пореден път направи страхотни спасявания в мача срещу Борусия Мьонхенгладбах и почти собственоръчно занесе точката в Мюнхен.

"На неговата възраст изобщо не бях толкова добър", отговори Кан пред телевизия "Скай" на въпроса кой между двамата е на по-високо ниво.

"Аз станах завършен вратар едва на 30 години. А Нойер стана такъв доста по-рано, той е по-добър от мен на 28 години. С право е най-добрият вратар в света."

45-годишният бивш национал смята, че една от причините за израстването на Нойер се крие в работата с младите футболисти.

"Младите футболисти в наши дни стават добри на много по-ранна възраст. Днес нивото на младежкия футбол е на много по-високо ниво, в сравнение с това преди години", допълни Оливер Кан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА