Last news in Fakti

10 Ноември, 2014 11:57 880 0

Новият министър на спорта: Въпросът с базите на ЦСКА е морален

  • кралев-
  • бази-
  • цска-
  • решение

Няма как всичко да е в ръцете на феновете, но ще намерим решение, заяви Красен Кралев

Новият министър на спорта: Въпросът с базите на ЦСКА е морален - 1
Снимка: gerb.bg
Новият министър на спорта Красен Кралев взе отношение по проблема с базите на клубовете. Пред в. „24 часа“ той обяви, че ще се събере екип от юристи, който да намери решение, удовлетворяващо всички страни.
 
„25 години никой не поиска да се намеси в проблема с базите на ЦСКА. Тук проблемът е преди всичко морален. Запознат съм с всичко. Ще съберем екип от юристи, които трябва да дадат някакво решение. Може би в началото на следващата година“, обяви министърът на спорта.
 
„Защо е морален проблемът. На кого трябва да бъдат дадени тези бази? Клубовете са търговски дружества, те могат да фалират. Президентите се сменят, собствениците също. Какво гарантира, че тази база няма да бъде заложена пред банка или да попадне в неправилните ръце? След това какво ще правим? Няма как да се даде всичко в ръцете на феновете, но скоро ще намерим решение, което да удовлетворява клубовете,“ добави Красен Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА