Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 19:58 1 092 1

Бой между фенове прекрати Левски - Партизан

  • баскетбол-
  • левски-
  • партизан-
  • бой-
  • меле-
  • фенове

Солени глоби очакват баскетболния Левски

Бой между фенове прекрати Левски - Партизан - 1
Снимка: БТА
Невиждано меле сътвориха феновете на "Левски" и Партизан по време на мача от Адриатическата лига между двата тима в зала "Универсиада". Бой със седалки, столове, колани и много кръв из цялата зала помрачиха спортната среща.
 
Близо 3000 фена на „Левски” бяха на трибуните, за да подкрепят своите любимци. След края на първата част изведнъж феновете на „сините” нападнаха сръбските привърженици и им нанесоха сериозен побой. Обидни скандирания огласяха залата, докато полицията се опитваше да овладее ситуацията. Нещата се успокоиха чак след пристигането на отряд за борба с масовите безредици. За момента няма информация дали срещата ще продължи, защото се изчаква всички фенове да напуснат спортното съоръжение. 

Левски може да бъде изхвърлен от Адриатическата лига заради побоя, който феновете на тима нанесоха на привържениците на Партизан. Гостите от Сърбия са се съгласили да продължат мача, ако залата бъде изпразнена. Феновете на „Левски” послушаха призива и излязоха отвън, където има около 30 патрулки. Феновете на Партизан също са изведени навън. 

Глоба между 5000 и 10 000 евро грози „сините”, а санкциите могат да бъдат и още по-тежки.

"Изпразни ли се залата, мач ще се играе. А видяхме, че това се случи. Дадохме си половин час, за да се поднови двубоят. Само за няколко хвърлени хартийки санкцията е 500 евро, представете си какво е за прекъснат мач”, сподели пред БНТ делегатът на срещата Ангел Иванов.
 
"Няма контузени или нападнати от отбора на Партизан. Баскетболистите са готови да излязат на терена. Имаше само 12 фенове на Партизан, явно тук имаше хора, които бяха дошли да направят този джумбуш", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 авдавддса

    1 0 Отговор
    Само като ги гледах какви наркомани са в моя ми стана ясно.