Last news in Fakti

17 Ноември, 2014 19:56 1 301 3

Тити: Очаквах миникопие на юбилея, а какво стана?

  • константин папазов-
  • левски-
  • партизан-
  • баскетбол-
  • бой

Ние ще се борим да върнем хората, които обичат баскетбола, заяви наставникът на Левски

Тити: Очаквах миникопие на юбилея, а какво стана? - 1
Снимка: БТА

Треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов заяви, че е очаквал мачът с Партизан от Адриатическата лига да се превърне в миникопие на вековния юбилей на футболния отбор.

В събота в зала „Универсиада“обаче се разиграха неприятните сцени между български и сръбски фенове, довели до санкция в размер на 5500 евро и два мача без публика за Левски.

„Какво става, като тръгне на лошо, става все по-лошо. За жалост, бяхме в очакване на голям празник, който трая само 10 минути. Не мога да повярвам още, че това се случи. Аз винаги съм търсил причината и грешката в нас. Сигурно ние сме най-виновни, но повярвайте ми, че аз през цялото време си мислех, че това ще бъде миникопие на юбилея. Ние мислехме, че това ще бъде добра реклама за Левски в този тежък момент“, заяви Тити Папазов пред „Дарик радио“.

„Аз не мога да спра футболните фенове да дойдат. Истината e, че когато явно дойдат успехите, самото предизвикателство ги кара да идват. Едно шалче не мога да си представя, че може да е дразнител“, допълни още Папазов.

„Полицаите бяха отвън до вратата. Имахме уговорка, ако стане нещо, да влязат. Аз не знам обаче дали при такова поведение на феновете дали и полицията може да помогне“, каза наставникът на „сините“.

„Има си правила и те са конкретно описани. Тази глоба е тежка за нас. В такъв момент сме. Ние ще се борим да върнем хората, които обичат баскетбола“, допълни Тити.

„Факт е, че има много млади, които действат по този начин като тези в залата. Това е най-страшното. Мисля, че трябва да се обърнем към европейските практики. Кучето скача според тоягата. Англичаните се справиха“, каза още Папазов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас

    0 0 Отговор
    Този тъпак отдавна си търси боя
  • 2 Маряна

    0 0 Отговор
    Мислехме го за свестен човек, но вече се превърна в БГ глупак #1
  • 3 илия

    0 0 Отговор
    ревльо,голям тъпан е този