Last news in Fakti

2 Декември, 2014 12:34 1 416 0

Георги Кабаков ще свири пловдивското дерби за Купата

  • георги кабаков-
  • съдия-
  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • бфс

Николай Йорданов ще свири мача между Левски и Монтана

Георги Кабаков ще свири пловдивското дерби за Купата - 1
Снимка: БТА

Съдийската комисия към Българския футболен съюз назначи Георги Кабаков за главен съдия на пловдивското дерби между Ботев и Локомотив за Купата на България.

Реваншът на осминафиналите в турнира ще се изиграе утре от 13:00 часа, като първата среща между двата тима завърши при равенство 1:1. Помощници на Кабаков ще са Мартин Маргаритов и Атанас Бозев, докато четвърти съдия ще е Владимир Вълков.

Двубоят между Левски и Монтана ще бъде ръководен от Николай Йорданов. Тимът от „Б“ група победи „сините“ с 2:0 в първия мач. Това ще е последната възможност за столичани да спасят сезона, имайки предвид, че в „А“ група изостават на десет точки от лидера ЦСКА и едва ли ще успеят да се преборят за златните медали.

Ивайло Стоянов ще свири мача между Славия и Черно море, който е с начален час 13:00. Таско Тасков ще е главен съдия на Дунав (Русе) – Локомотив (Горна Оряховица), а Мартин Стоименов – на Банско – Хасково.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА