Last news in Fakti

7 Декември, 2014 12:00 1 092 2

Босът на Реал (М) води Домусчиев на обяд

  • флкорентино перес-
  • домусчиев-
  • официален обяд

Двубоят на Лудогорец с еврошампиона е във вторник

Босът на Реал (М) води Домусчиев на обяд - 1
Снимка: БТА/AP

Големият шеф в Реал Мадрид Флорентино Перес е изпратил покана на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за официалния обяд, който по традиция домакините в мачовете от Шампионската лига дават за гостуващата делегация. Официално потвърждение дали срещата ще се осъществи ще има днес, когато за Мадрид потегля първата част от щаба на разградчани.

По информация на "7 дни спорт", Домусчиев този път е решил да подкрепи отбора си при гостуването, след като пропусна срещата с Базел поради делови ангажименти.

Босът на шампионите ще лети за Мадрид във вторник заедно с брат си Георги и съпругата си. Двамата футболни президенти пропуснаха да се видят при гостуването на Реал в София през октомври.

Тогава Перес в последния момент се отказа от пътуването и в крайна сметка Реал беше представен в София на официално ниво от вицепрезидента Педро Лопес Хименес, който оглавява едноименната фондация, и изпълнителния директор и легенда на "белия балет" Емилио Бутрагеньо.

Двубоят Реал - Лудогорец е във вторник. Очаква се около 2000 българи да подкрепят тима от Разград на "Сантиаго Бернабеу". По традиция българската общност в чужбина не пропуска гостуванията на Лудогорец. Така беше и в Ливърпул, когато на "Анфийлд" имаше мощно българско присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гладен

    0 0 Отговор
    Какво ще ядат? ;)

    Коментиран от #2

  • 2 бончук

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гладен":

    Телешко скопено.