Last news in Fakti

11 Декември, 2014 17:00 746 1

Мартин Камбуров: Явно ние сме най-големите мафиоти в държавата

  • мартин камбуров-
  • мафиоти-
  • футбол

Той говори за първи път, след като бе задържан в рамките на акцията срещу уредени мачове

Мартин Камбуров: Явно ние сме най-големите мафиоти в държавата - 1
Снимка: БТА

Мартин Камбуров даде първото си изявления, след като вчера бе задържан в рамките на полицейската акция срещу уредените мачове в България.

Нападателят се появи по време на днешната тренировка на Локомотив Пловдив и заяви, че е бил освободен от ареста още снощи. Той призна, че с него е бил задържан и 32-годишният му брат Антон.

„Не са ме били, но имаше разговор на по-висок тон.  Като цяло се държаха в рамките на нормалното. Не е приятно да стоиш в ареста. Трябваше да се отзовем, бяхме там и с каквото можахме – помогнахме. С брат ми бяхме заедно, но ни пуснаха и се прибрахме още снощи в Пловдив. Явно ние сме най-големите мафиоти в държавата.  Той е безработен и аз му помагам с каквото мога.“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перуката

    0 0 Отговор
    ,,Перуката,,????????????????????????????????