Last news in Fakti

13 Декември, 2014 11:27 1 062 0

Вердер Бремен се интересува от Сашо Тонев

  • тонев-
  • селтик-
  • астън вила-
  • вердер бремен-
  • трансфер

Българинът е желан от закъсалия немски тим

Вердер Бремен се интересува от Сашо Тонев - 1
Снимка: БТА/АР
Вердер Бремен може да привлече в редиците си крилото на Селтик Александър Тонев. В момента фланговият футболист е преотстъпен на шотландския тим от редиците на Астън Вила, но така и не успява да се пребори за титулярно място в отбора от Глазгоу. Намиращият се на 17-ото място в Бундеслигата отбор обаче следи ситуацията около българина. 
 
От Вердер имаха интерес и преди почти две години и половина, като тогава футболистът предпочете да премине в Астън Вила.  "Бременските музиканти" спешно се нуждаят от нови попълнения. Предвид незаинтересоваността на Астън Вила към българина, сега те могат да направят доста лесна сделка, коментира близък до играча. 
 
Бившият футболист на ЦСКА (София) и Лех Познан все още очаква резултата от обжалването на наказание от 7 мача за расизъм, наложено му от Дисциплинарната комисия на Шотландската футболна асоциация. Клубът, а и самият футболист, обжалваха наказанието, а всички предоставени доказателства показват, че българинът няма защо да бъде лишаван от състезателни права. 
 
Въпреки възможността да бъде жертван, Тонев се ползва от подкрепата на клуба, като мениджърът Рони Дейла обяви, че ще бъде депозирана жалба и до КАС. Самият клуб нае най-авторитетния адвокат в страната, а помощник-треньорът Джон Колинс е неизменно до Тонев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА