Last news in Fakti

15 Декември, 2014 19:35 938 0

Божидар Краев замина на проби в Ювентус

  • божидар краев-
  • ювентус-
  • левски

Тестовете ще продължат през следващите три дни

Божидар Краев замина на проби в Ювентус - 1
Снимка: БТА

Младият талант на Левски Божидар Краев замина за Торино, където ще изкара проби в италианския гранд Ювентус.

17-годишният футболист ще бъде тестван от „бианконерите“ през следващите 3 дни. След това се очаква да отиде на 7-дневни проби в английския шампион Манчестър Сити. Съвсем наскоро офанзивният халф подписа тригодишен договор с Левски, който да гарантира на клуба, че ще получи трансферна сума при евентуален трансфер.

Пред „Дарик“ радио Краев заяви:

„Приемам поканата на Ювентус, не само като мой успех, а и като такъв за Левски. Това
ще е опит за мен. Аз ще бъда много щастлив, ако остана до края на сезона в Левски. Не ми се коментира дали има други предложения. Има, но ще се преценява. Отидох като бебе в Левски, а сега станах мъж. Винаги ще бъда благодарен, това е ясно, а мисля, че го и показвам.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА