Last news in Fakti

12 Януари, 2015 16:35 973 0

„Берое“: Александър Александров е затворена страница за нас

  • берое-
  • александър александров-
  • илко русев-
  • петър хубчев

Берое започна зимната си подготовка с 22-ма футболисти

„Берое“: Александър Александров е затворена страница за нас - 1
Снимка: БТА

„Александър Александров е затворена страница за нас. Той не изпълни своя ангажимент. Нямаме нужда от такива хора“, заяви изпълнителният директор на Берое Илко Русев преди старта за зимната подготовка на тима.

Защитникът имаше подписан договор със старозагорци, но преди дни започна подготовка със столичния Левски.

„Договорихме се за личните условия и за това, че при изтичане на договора с бившия клуб, ще подпише с Берое. Не изпълни своя ангажимент. Тук нещата малко опират и до морал и принципи. Аз ще поискам официално становище от Българския футболен съюз, който ще се произнесе по казуса. Но така или иначе - той няма да играе за Берое“, сподели още Русев.

На въпрос има ли оферти към Венци Христов, Жуниор Мапуку и Игор Джоман, той отговори: „На този етап всички започват подготовка с Берое. Ако интерес е правилната дума… Има запитвания, има разговори, но за мен нещата са сериозни като има конкретни оферти и може да се преговаря. Това на този етап не е така и те започват да играят за нас“.

Треньорът на отбора Петър Хубчев сподели, че се търсят десен и ляв бек, човек зад нападателя и крило, които да подсилят тима преди мачовете пред февруари.

„Има играчи и от вътрешното първенство, които търсим, но на този етап поставят условия, които не можем да изпълним. Очакваме и българи и чужденци“, допълни Хубчев, цитиран от официалния сайт на Берое.

Към състава в близките дни ще се присъедини и вратарят Михаил Михайлов, който беше част от юношеския национален отбор на България до 19 години на турнир в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА