Last news in Fakti

21 Януари, 2015 18:29 909 1

Левски не успя да победи осмия от Украйна

  • левски-
  • стоев-
  • ворскла-
  • контрола

Сините поделиха по едно полувреме с Ворскла (Полтава)

Левски не успя да победи осмия от Украйна - 1
Снимка: БТА
„Левски“ завърши 1:1 в контрола среща с Ворскла (Полтава). „Сините“ и осмият в класирането на украинското първенство си поделиха по едно полувреме на терена в Анталия. Това беше първа контрола за тима на Стойчо Стоев на турска територия, след като през миналата седмица спечели с 8:0 над Вихрен в Сандански.
 
Българският тим започна добре първото полувреме и създаде няколко опасности пред вратата на Ворскла, но след 20-ата минута отстъпи предимството на украинците, които стигнаха до гол. В 28-ата минута Борислав Стойчев не успя добре да изчисти топката, която попадна във Вадим Сапай и той с удар от границата на наказателното поле се разписа във врата на Йоргачевич.
 
„Левски“ игра коренно различно през първото полувреме. Хаотичните опити за атака отстъпиха място на опасни пробиви по лявото крило и няколко опасности пред вратата на тима от Полтава. В 62-ата минута при едно разбъркване и далечен удар на Бедоя топката попадна в Божидар Краев, който изравни с удар от наказателното поле. До края на мача и двата тима имаха възможности за нови попадения, но не успяха да ги реализират. Ахмед Янузи пък удари гредата на вратата на Пламен Илиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост бг

    0 1 Отговор
    Тия смешници май никой не могат да победат! не са им дали дузпа , те са свикнали в България всеки мач да им дават дузпи ! САМО ИЗЛАГАТ ИМЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ !!!