Last news in Fakti

6 Март, 2015 19:36 2 111 0

Перес планира продажбата на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • флорентино перес-
  • реал мадрид

Той се опасява, че възрастта на звездата на Реал Мадрид вече напредва

Перес планира продажбата на Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP


Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес сериозно обмисля да продаде Кристиано Роналдо в даден момент през следващите две години, съобщи испанското издание „Спорт“.

Роналдо е супер звездата на „белия балет“ през последните пет години. Той осигури на отбора победата в Шампионската лига през миналата година и освен това спечели два поредни пъти наградата „Златна топка“.

Въпреки това Перес сериозно планира трансфер на португалеца, който дори може да се осъществи през това лято. Основната причина за това е възрастта на играча. Роналдо вече е на 30 години и според ръководството на клуба вече започва да преминава пика в кариерата си. Говори се и че той вече започва да страда от все по-чести контузии. Освен това президентът на Реал е изкушен и от това, че в момента цената на португалеца все още е много висока и  той би могъл да върне голяма част от онези 93 млн. евро, които плати за него през 2009 г.

Роналдо има договор с „кралския клуб“ до 2018 г. Голям интерес към него проявяват отборите на Манчестър Юнайтед и ПСЖ, които могат да платят сумата по трансфера му, без да се притесняват от правилата за финанасов феърплей.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА