Last news in Fakti

11 Март, 2015 10:20 1 148 1

Обиденият Роналдо няма да говори пред медиите до края на сезона

  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид-
  • шалке-
  • медии

Роналдо вкара два гола на Шалке в Шампионската лига

Обиденият Роналдо няма да говори пред медиите до края на сезона - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Носителят на „Златната топка“ Кристиано Роналдо заяви, че няма да говори пред медиите до края на сезона.

Португалският национал вкара два гола за Реал (Мадрид) срещу Шалке на „Сантяго Бернабеу“ и бе най-добрият играч на испанците, но въпреки това „кралския клуб“ бе на един гол от срамно отпадане в Шампионската лига. Шалке победи с 4:3, но отпадна с общ резултат от двете срещи 4:5.

По време на самия двубой Роналдо бе видимо раздразнен, като дори бе хванат от Canal Plus да казва на съотборника си Карим Бензема „това е срамно“.

„Няма да говоря с вас. Няма да говоря с медиите до края на сезона“, заяви Кристиано Роналдо след загубата от Шалке.

Според испанските журналисти повод за това е, че португалецът не е доволен от критиките, които отнася заради слабата игра на тима си.

След поражението от Атлетико (Мадрид) на 7 февруари Роналдо бе критикуван, че въпреки катастрофалния резултат (0:4) той отпразнува рождения си ден и бе хванат от камерите да пее в нощен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Абе в крайна сметка тоя мач колко е завършил??