Last news in Fakti

11 Март, 2015 17:27 906 0

Модрич: Сега трябва да сме силен колектив

  • модрич-
  • контузия-
  • реал мадрид-
  • колектив-
  • шалке 04

Хърватинът се завърна от контузия

Модрич: Сега трябва да сме силен колектив - 1
Снимка: БТА/АР
Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич очаквано бе доволен, след като снощи се завърна в игра след 4 месечно отсъствие заради контузия в бедрото.  Хърватинът записа половин час игра в мача с Шалке и бе посрещнат с бурни овации от феновете, като именно с него са свързани и надеждите за подобрение в играта. 

„За нас най-важното бе да продължим напред. Наистина не играхме добре, но понякога може би трябва да страдаш, за да успееш и се надявам, че оттук-нататък ще станем по-силни. Необходимо е обаче да играем като колектив, защото един играч не може сам да преобърне всичко” заяви халфът. 

„Докато се възстановявах ми бе наистина трудно. Сега обаче най-после съм готов и съм много щастлив. Беше много емоционално, когато влизах в игра и се чувствах така, сякаш това е първият ми мач с екипа на отбора. Благодарен съм на всички за подкрепата” добави Модрич. 

„Когато демонстрираме, че сме силен колектив и всеки се хвърли за другия, тогава отново ще покажем, че сме отбора от началото на сезона. Убеден съм, че в следващите срещи ще видим най-добрата версия на Реал Мадрид” каза още футболистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА