Last news in Fakti

8 Април, 2015 19:22 1 041 0

Домусчиев: „Ботев" и „Литекс" играха приятелски мач

  • кирил домусчиев-
  • ботев пловдив-
  • литекс-
  • приятелски мач-
  • лудогорец

Дисциплинарната комисия на БФС има сериозно синьо лоби, заяви Домусчиев

Домусчиев: „Ботев" и „Литекс" играха приятелски мач - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обвини Ботев (Пловдив) и Литекс, че са изиграли „приятелски мач“ помежду си в последния кръг на „А“ група.

На 5 април „оранжевите“ победиха пловдивчани като гост с 1:0, като единственият гол бе вкаран от Страхил Попов в 63-ата минута.

„Ако гледате мача, това си е приятелски мач. Дали има дружба или не между отборите, вие ще си прецените като гледате мача, но и това не се дава никъде и няма отражение“, заяви Домусчиев пред „Диема Спорт“.

Той каза още, че решението на Дисциплинарната комисия към БФС да спре правата на Козмин Моци не е аргументирано.

Според Домусчиев наказанието е наложено, защото Дисциплинарната комисия е съставена от петима левскари, като целта е била Лудогорец да бъде отслабен преди мача с Левски за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА