Last news in Fakti

14 Април, 2015 17:29 1 842 1

Бербатов продължава кариерата си в Турция?

  • галатасарай-
  • бербатов-
  • монако-
  • ювентус-
  • трансфер

Според турските медии българинът ще се радва за заплата от 5,5 млн. евро

Бербатов продължава кариерата си в Турция? - 1
Снимка: БТА/АР
Галатасарай отново ще направи опит да привлече Димитър Бербатов. Както е известно той все още не е подновил договора си с Монако. Комшиите са решили да се възползват от това. "Той все пак е на 34 години и ще иска да спечели още пари", твърдят в Истанбул.

Според медиите Бербатов ще се радва за заплата от 5,5 млн. евро, каквато получава Снайдер. Но Митко има и конкурент. "Чим бом" ухажват също и Антонио Рейес.

"Ювентус" ми харесва, но те не всяват страх като "Байерн", а "Монако" има Бербатов и Моутиньо", обяви пък известният италиански актьор от пародийните филми Енцо Греджио. Комикът се води посланик на Княжеството в родината си - Италия. Той е известен фен на "Старата госпожа", но не крие, че му харесват и "монегаските". Двата тима ще се изправят във вторник в Торино в първия 1/4 финал в Шампионската лига.

"Ще гледам мача по телевизията. Иначе трябва да се крия от погледа на принц Алберт, ако ме види на трибуните ще стане дипломатически скандал", обяви Енцо, който е познат у нас от лентите на Мел Брукс "Дракула: мъртъв и обичан", както и "Мълчанието на шумките".

"Ако има една причина да гледате мача, то тя е ясна - Димитър Бербатов", обяви пък сайтът "20 минути".

"Дори Кристоф Дюгари е на мнение, че нещата за различни, когато Бербатов е на игрището. Играта на "Монако" е мъчение за зрителите, но нещата се променят, когато се появи българинът", продължава медията в превюто за срещата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    0 0 Отговор
    Дано съдбата бъде благосклонна за МОНАКО!,а МИТКО да повтори Лондонската приказка!УСПЕХ МОМЧЕ,КОМПАНИЯТА Е С ТЕБ!