Last news in Fakti

25 Април, 2015 18:25 763 0

ЦСКА удари Торпедо в московското дерби

  • цска москва-
  • торпедо москва-
  • георги миланов-
  • премиер лига-
  • русия-
  • първенство

Георги Миланов игра почти цял мач за московските

ЦСКА удари Торпедо в московското дерби - 1
Снимка: БТА/АР

ЦСКА (Москва) победи Торпедо (Москва) с 2:0 като гост в столичното дерби от 25-тия кръг на Премиер лигата в Русия. По този начин "армейците" най-накрая намериха верния път към победата срещу запътилия се към изпадане отбор на Торпедо, след като в 4 поредни двубоя не познаваха вкуса на успеха. 

Българинът Георги Миланов изигра почти цял мач за гостите от ЦСКА и бе заменен от Дмитрий Ефремов в 92-та минута на мача ,едва в даденото от съдията продължение. И двете попадения паднаха през втората част на срещата. Техни реализатори бяха Карлос Страндберг и Бибрас Натхов 50-тата и 69-та минути, съответно.

Така ЦСКА (Москва) остава на трета позиция с 47 точки, но шансовете за титла на "армейците" се изпариха отдавна. Торпедо (Москва) остава на  предпоследната позиция, преди Амкар, като и двата тима имат по 20 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА