Last news in Fakti

8 Май, 2015 09:37 1 532 1

Кирил Домусчиев съди Любо Пенев

  • кирил домусчиев-
  • съди-
  • любо пенев

Собственикът на Лудогорец е завел два иска за по 20 хил. лева

Кирил Домусчиев съди Любо Пенев - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е завел два иска срещу треньора на ЦСКА – Любосла Пенев, съобщи NEWS 7.

Явно Домусчиев се е почувствал обиден от интервютата, които Пенев даде в седмицата, след като бе освободен от поста на национален селекционер през месец ноември, миналата година. В тях специалистът си позволи някои персонални атаки срещу боса на тима от Разград.

Двата иска на Домусчиев са за обезщетения на стойност по 20 хил. лева. Общата сума, за която той съди Пенев е 40 хил. лева. Новината за заведените искове допълнително ще нагнети обстановката преди последния мач за сезона между Лудогорец и ЦСКА, който ще се играе в тази събота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Safin

    0 0 Отговор
    Домусчиев е пълен п...л.