Last news in Fakti

8 Май, 2015 16:52 798 0

Любо Пенев: Искаме да сме в Европа, готвим се за битка

  • любослав пенев-
  • цска-
  • лудогорец-
  • а група-
  • битка-
  • кирил домусчиев

ЦСКА няма победа в първенството от месец декември насам

Любо Пенев: Искаме да сме в Европа, готвим се за битка - 1
Снимка: БТА

„Ще срещнем един добър отбор с добри изпълнители. Готвим се за битка утре, ще преследваме трите точки, защото искаме да сме в Европа“, заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

Утре „армейците“ приемат Лудогорец от 20:00 часа в среща от българското първенство. Домакините са четвърти във временното класиране на „А“ група и отчаяно се нуждаят от точки, за да се класират за Лига Европа.

„Настроението е отлично. Промяна на схемата няма да има, най-вероятно ще има ротации“, заяви на пресконференцията преди мача Любо Пенев.

„Емоциите при мен не са на преден план. Защитавам интересите на ЦСКА. Очаква ни мач, който ще е изпълнен с единоборства. Ще искаме да излезем краен победител, другите неща не ме интересуват. Над тези неща съм – кой и къде ме съди“, каза още наставникът по повод на информацията, че собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ще го съди.

„Откакто застанах на поста, виждам промяна и съм доволен. Вярвам, че утре ще направи много по-добър мач, отколкото срещу Берое“, сподели още Любо Пенев.

ЦСКА няма победа в българското първенство от месец декември насам. Освен това „армейците“ не са вкарвали гол в „А“ група вече в девет поредни срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА