Last news in Fakti

15 Май, 2015 18:56 3 889 4

Реал Мадрид обяви Роналдо за продан

  • роналдо-
  • продажба-
  • реал мадрид-
  • перес

Според испанските медии Реал искат 100 милиона евро за португалеца

Реал Мадрид обяви Роналдо за продан - 1
Снимка: БТА/АР
Голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е поставен в графата за продажба, пишат медиите в Испания. Според тях босът Флорентино Перес е преценил, че времето на трикратния носител на „Златната топка” е изтекло и е време да бъде продаден. Реал се сгромоляса този сезон и най-вероятно ще остане без трофей.
 
Според Флорентино Перес играта на 30-годишния Роналдо "значително е избледняла", а неговото поведение не винаги е в полза на микроклимата в колектива. 
 
Реал (Мадрид) иска за португалеца поне 100 милиона евро, а Флорентино Перес вече е съобщил на Жорже Мендеш, агент на Роналдо, че може да води преговори с други клубове. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 христо христов

    0 0 Отговор
    позъор...симулант...човек без доблест...абе направо да си го наречем...к...т....не бих му дал и стотинка...перфектна антиреклама....
  • 2 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Екстра си е.Всичко което му се свири го свири съдията.Щом може да го излъже.
  • 3 Баш Майстора

    0 0 Отговор
    Кой купува вече изпята песен.Клубовете дават такива пари за млади таланти.Китай,Катар,САЩ,но не и за такава сума.Лакомията е порок,но едва ли го интересува.
  • 4 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    за тоя давам 2 лева и ще му купя 100 овце да ги пасе на село, за друго не става зализания трол