19 Май, 2015 12:12 1 069 3

Домусчиев се срещна с журналисти и се извини

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • журналисти-
  • обида-
  • извинение

Собственикът на Лудогорец се извини още веднъж за репликата си

Домусчиев се срещна с журналисти и се извини - 1
Снимка: БТА/АР
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се извини за пореден път за определението „олигофрен“, което отправи към журналиста от bTV Димитър Тасев след мача с Локомотив (София) в петък.
 
Днес бизнесменът беше на среща с представители на медиите на стадион „Васил Левски“. Пред спортните журналисти Домусчиев няколко пъти се извини за поведението си. Самият Тасев не присъства на събитието.
 
„Използвам, че има камери, за да престанат всякакви спекулации и да се извиня на Димитър Тасев. Жалко, че го няма. Наистина в нашето общество не е редно да има такива обиди. Трябва да има толерантност, едно добро отношение и дори когато си под напрежение да посрещаш нещата с усмивка. Искам да му се извиня и да пожелая една добра кариера. Да достигне доайените на българската спортна журналистика, да се учи от тях и да се превърне в гордост за колегите си. Още един път моите извинения. Благодаря за критиките, тъй като имаме нужда от тях, за да се развиваме“, обяви Домусчиев.
 
Босът на Лудогорец разясни и прословутата си реплика за „бедните и загубени души“, която беше отправена към феновете на ЦСКА след мача на разградчани със Стяуа. Бизнесменът уточни, че думите му са били насочени към привържениците на „червените“, които подкрепяха румънския тим, а не към всички фенове на „армейците“.
 
Според Кирил Домусчиев подобна среща с журналистите ще се проведе и след края на сезона, като основната цел ще бъде подобряване на връзките между клубовете и медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Майстора

    0 1 Отговор
    Колкото и пари да има човек,можеш да го разбереш,що за човек е по думите и отношението,към обикновения,редови,беден,отруден българин.Киро е една голяма надута селска гайда.Цървул обувка не става,даже и мокасин няма да излезе.
  • 2 прасчо

    0 0 Отговор
    да каже тоз Домус как е направил мангизите си които го карат да се държи като безсмъртен !
  • 3 Niki

    0 0 Отговор
    На какво основание премиер и министри харчат пари за стадион за Домусчиев и откриване на същия с народни средства ?! Стадиона Нацонален ли е ?! Докато такивазависими мишки ни управляват,до тогава ще сме последни в Европа и...предпоследни в света.Като,че ли родните управници от 26 год.близо не знаят какво е по света ли ?! Един Джони Деп-звезда от световна величина,който и децата го знаят разбра,че има и страни които спазват законите сизакони не двусмислени като нашитеа тук народни и прочее любимци си правят каквото искат.Е,трябваше Джони да докара стадо тук-никой нямаше да го спре!Даже снимки и покана в министерства и клубове щеше да има.Ех,Българинооооо