Last news in Fakti

21 Юни, 2015 19:56 832 0

Ансамбълът ни остана четвърти на обръчи и бухалки

  • бухалки-
  • обръчи-
  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика

Лека грешка в началото на съчетанието коства медал на грациите ни

Ансамбълът ни остана четвърти на обръчи и бухалки - 1
Снимка: БТА/АР
Българският ансамбъл за жени завърши на четвърто място във финала на два обръча и три чифта бухалки на турнира по художествена гимнастика на европейските игри в Баку. Възпитаничките на Ина Ананиева са в състав Михаела Маевска-Величкова, Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова.

Българките, които са световни шампионки от Измир'2014, направиха една грешка в началото на съчетанието си и получиха оценка от 16.750 точки. Шампион стана Беларус със 17.600 точки, а на второ и трето място са съответно Израел със 17.500 точки и Украйна със 17.150 точки.

Българките, който останаха пети в многобоя в сряда, не участваха на финала на съчетанието с пет ленти. На него златото взе Русия с 18.000 точки, пред Украйна със 17.250 точки и Израел със 17.100 точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА