Last news in Fakti

28 Юни, 2015 09:05 939 0

Парагвай изненада всички - победи Бразилия

  • бразилия-
  • парагвай-
  • копа америка-
  • изненада-
  • дузпи

Парагвай елиминира Селесао на 1/4-финалите след дузпи, както направи и преди четири години

Парагвай изненада всички - победи Бразилия - 1
Снимка: БТА/АР
Парагвай отново се оказа "черна котка" за Бразилия и за второ поредно издание на турнира Копа Америка "Гуараните" елиминираха "Кариоките". "Селесао" отстъпи на своя противник с 3:4 след дузпи, след като срещата завърши при равенство 1:1 в редовното време. Интересното е, че и в предишното издание на турнира бразилците отпаднаха на 1/4-финалите именно от Парагвай.
 
Мачът иначе започна много силно за "Златистите" и още в 15-ата минута те стигнаха до попадение чрез Робиньо с което откриха резултата. Дани Алвеш получи топката отдясно и центрира в наказателното поле, където Робиньо с удар от движение я засече в мрежата на противниковия отбор.
 
Парагвайците обаче реагираха като ужилени и започнаха да правят атака след атака в търсенето на изравнителен гол.
 
В 70-ата минута Тиаго Силва игра с ръка в наказателното си поле и съдията посочи дузпа, която бе реализирана от Дерлис Гонзалес. Така срещата завърши при реми и директно се стигна до дузпи, без да се играят продължения.
 
При дузпите Евертон пропусна втората дузпа за бразилците, а Дъглас Коста също не успя да реализира от "бялата точка".
 
Надеждите на "Селесао" обаче се върнаха след пропуска на Роке Санта Крус, но Гонзалес вкара решителната дузпа за "Гуараните" и ги прати на 1/2-финал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА