Last news in Fakti

17 Юли, 2015 09:58 1 142 0

Лудогорец продава Хамза на Трактор

  • хамза-
  • лудогорец-
  • трактор-
  • стяуа-
  • трансфер

Разградският клуб ще прати нападателя в Иран

Лудогорец продава Хамза на Трактор - 1
Снимка: БТА
Лудогорец е на път да засили нападателя Юнес Хамза към иранския Трактор, пише румънското издание "Digiport". Според медията в северната ни съседка дори стрелецът вече е в азиатската страна, за да подпише договора си с иранците.
 
На север от Дунав се интересуват живо от това, какво ще се случи с Хамза, защото той е трансферна цел на местния шампион Стяуа. Но грандът от Букурещ изглежда за второ поредно лято няма да успее да се пребори за него. Тунизиецът направи силно мачове в Румъния преди да акостира в българското първенство.
 
Той игра с голям успех за Петролул Плоещ, а след това бе продаден на Ботев Пловдив. От миналото лято обаче Хамза е в Разград, където не се представя никак убедително. 
 
Междувременно пък Себастиан Ернандес ще играе в перуанския Университарио де Депортес. Колумбиецът не беше желан от "орлите", а дори през пролетта рита под наем в Черно море. В момента текат финални преговори за заплатата на халфа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА