Last news in Fakti

17 Юли, 2015 13:28 1 212 0

Юве: Ние определяме бъдещето на Погба, не агентът му

  • погба-
  • мино райола-
  • ювентус-
  • барселона-
  • бъдеще

Който иска да купи Погба, ще трябва да преговаря с Юве, не с Райола

Юве: Ние определяме бъдещето на Погба, не агентът му - 1
Снимка: БТА/ AP

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота ясно даде да се разбере, че тимът ще разчита на Пол Погба през следващия сезон и няма да предприема прибързани действия.

Агентът на играча Мино Райола заяви, че Барселона има предимство при евентуален негов трансфер, но от клуба от Торино ясно изразиха позицията си.

„Тези, които искат Погба, ще трябва да преговарят с Ювентус, а не с Мино Райола, който е само агент“, сподели Марота пред El Mundo Deportivo.

„Барселона направи сериозна и конкретна оферта, но ние я отхвърлихме”, сподели още Марота.

22-годишният французин е един от най-желаните футболисти в света, но цената му може да се окаже пречка за много от клубовете на Стария континент. Според медиите в Италия Барселона е предложил 80 милиона евро за халфа, но от Юве са отказали. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА