Last news in Fakti

20 Юли, 2015 10:12 799 1

Рибейро уверен в успеха срещу Милсами

  • бруно рибейро-
  • лудогорец-
  • милсами

Специалистът смята, че просто е нужно време новите да се сработят с тима

Рибейро уверен в успеха срещу Милсами - 1
Снимка: ПФК Лудогорец

Старши-треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро не е п;ритеснен преди заминаването на своя тим за Молдова, където "орлите" ще мерят сили с Милсами в реванша от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши със загуба за българския шампион.

"Трябва да бием с поне 2:0, това ще бъде добър резутат за нас. Трябва да играем нашата си игра и вярвам, че ще успеем. Сигурен съм, че момчетата ще изнесат силен мач и Лудогорец ще продължи напред.

През лятото си тръгнаха няколко основни футболисти и е много трудно да сглобим качествен състав. Както знаете, имаме много нови играчи. Трябва да направя добър отбор, поне на нивото от миналата година. Имам подкрепата на ръководството и продължаваме да работим, за да постигнем целите", заяви португалецът на летище "София".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    А да , за една седмица ще се сработят.И кьоравия човек вижда ,че Лудогорец отпред е нула.Имаха положения в първия мач, но няма кой да ги реализира.Да се радва ,че Милсами не си тръгна с 2:0.Лудогорец нямат шанс на реванша.Тези ще се затворят и ще играят на контра.Те знаят ,че Лудогорец трябва да атакува и ще гоизползват.Все пак пожелавам успех на Лудогорец.Спечелиха толкова пари , а не купиха нищо съществено.При тях се повтаря това което се случи в Левски и Литекс.