Last news in Fakti

21 Юли, 2015 16:56 853 1

ФИФА заведе дело срещу комик

  • бродкин-
  • фифа-
  • блатер-
  • пресконференция-
  • съд

Скандалният Саймън Бродкин може да си има неприятности

ФИФА заведе дело срещу комик - 1
Снимка: БТА/АР
ФИФА заведе дело срещу английския комик Саймън Бродкин, който вчера хвърли по президента на ФИФА Сеп Блатер пачка фалшиви долари преди началото на пресконференцията след Изпълкома на Световната футболна централа в Цюрих. 

Бродкин проби охраната и застана пред Блатер, след което каза: "Това е за кандидатурата на Северна Корея за 2026 година. Аз съм посланик на севернокорейския футбол и съм щастлив да приключа сделката между ФИФА и Северна Корея за световното първенство през 2026 година", след което хвърли фалшиви банкноти. Сценката видимо смути Сеп Блатер, който прекъсна пресконференцията.

Комикът бе отведен в полицейско управление в Цюрих и бе разпитан, след което освободен. Случаят е предаден на швейцарската прокуратура, която ще прецени дали да повдигне конкретни обвинения срещу Бродкин за проявата му.

Актьорът е известен с пиперливите си включвания. През 2013 година се появи на тренировка на Манчестър Сити и започна да прави упражнения с футболистите на тима. Миналата година пък Бродкин се погрижи за доброто настроение на английските национали, опитвайки се да се качи на самолета за Бразилия точно преди старта на Мондиал 2014.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шлемник байкалски

    0 0 Отговор
    Ако бяха истински едва ли щеше да завежда дела?