Last news in Fakti

26 Юли, 2015 20:33 1 208 0

Лудогорец с първи успех за сезона

  • лудогорец-
  • черно море-
  • голово шоу-
  • варна-
  • "а" група-
  • 3:2

Зрителите станаха свидетели на голово шоу във Варна

Лудогорец с първи успех за сезона - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Лудогорец вече може да се похвали и с първата си победа в официален мач от началото на сезона. Досега българският шампион падна на два пъти от Милсами в квалификациите за Шампионската лига, а след това претърпя поражение и от Литекс с 0:2 в откриващия кръг от българския шампионат.

Днес трагичната серия бе прекратена след като "орлите" се наложиха с 3:2 при гостуването си на Черно море във Варна.

Марселиньо изведе гостите напред в 6-ата минута, а в 63-ата Вандерсон вкара втори гол. В 75-ата Стенио намали на 1:2. Две минути преди края на редовното време Стефан Станчев си вкара автогол - 1:3, а в 90-ата минута голаджията на домакините Курьор оформи крайният резултат в срещата.

Така тимът от Разград вече има 3 точки след два кръга в "А" група. "Моряците" си останаха само с 1 т. след ремито с новака Пирин.

Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро призна след победата, че не е доволен от играта на тима в защита. Португалецът допълни, че има още какво да се подобри в играта на шампионите, и най-вече в това да не се допускат леки голове.

"Получи се добър резултат, важното е, че спечелихме. Не съм доволен от това, че допуснахме детински голове. Има още какво да работим. Сега имаме цяла седмица за подготовка. Имахме много възможности за още попадения. В момента най-важен е резултатът и момчетата да натрупат повече самочувствие. Знаехме, че съперникът оставя много пространства. Има доста какво да подобряваме. Не показваме този футбол, който искам момчетата да играят. Вярвам в работата си. Имахме много мачове и малко време за възстановяване. Сега ще подобрим играта и резултатите", коментира Рибейро след двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА