31 Юли, 2015 23:00 622 0

Надал се класира на полуфинал в Хамбург

  • надал-
  • сепи-
  • куевас

В спор за място за финалния сблъсък Матадора ще спори срещу Сепи

Надал се класира на полуфинал в Хамбург - 1
Снимка: БТА/АР
Рафаел Надал се класира за 1/2-финалите на турнира в Хамбург, Германия, след като прегази уругваеца Пабло Куевас с 6:3, 6:2. Намиращият се на 31-ото място в световната ранглиста латиноамериканец не успя да се противопостави на Матадора и в крайна сметка след час и 14 минути игра загуби срещата.
 
Испанецът започна много мощно сблъсъка и проби още в първия гейм на мача, но Куевас успя да върне пробива в шестия гейм на първия сет и изравни на 3:3.
 
Последва обаче нов пробив на Рафа за 4:3, а след това испанецът проби подаването на своя опонент и в деветия гейм, за да вземе частта.
 
Във втория сет също нещата бяха решени след два пробива в полза на испанеца, като този път той достигна до тях в четвъртия и осмия гейм.
 
Следващият противник на испанеца е Андреас Сепи, който днес дори не излезе на корта, след като Симоне Болели се оттегли още преди мача заради травма.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА