Last news in Fakti

5 Август, 2015 21:58 1 232 0

Регенкампф заменя Петрович в Литекс

  • регенкампф-
  • литекс-
  • петрович

Треньорът ще подпише с ловчанлии утре

Регенкампф заменя Петрович в Литекс - 1
Снимка: БТА
Лауренциу Регенкампф ще бъде новият треньор на Литекс, съобщават медиите в Румъния. На поста той сменя Люпко Петрович, който изненадващо подаде оставка поради семейни причини.
 
Според информациите, Регенкампф вече се е разбрал с ръководството на "оранжевите" и ще подпише договор утре. Спецът вече изгледа два мача на Литекс на живо – срещу Лудогорец (2:0) и Монтана (2:1), но странното е, че тогава още не беше ясно напускането на Петрович. Очаква се Регенкампф да дебютира начело на ловчанлии при гостуването на Локомотив Пловдив.
 
За последно той води отбора от Саудитска Арабия Ал Хилал и е имал други предложения, но е приел офертата на четирикратния шампион на България.
 
През кариерата си тактикът е бил начело още на Стяуа, Конкордия, ФК Снагов, Университатя Крайова и Глория Бистрица. Като футболист пък е играл за Литекс – през сезон 1998/99, когато беше даден под наем от Стяуа и за 14 мача вкара 4 гола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА