Last news in Fakti

8 Август, 2015 13:59 801 0

ЦСКА все пак започва участието си във "В" Група

  • цска-
  • обрат-
  • мач-
  • картотекиране-
  • в група

Нов обрат около ситуацията с Червените

ЦСКА все пак започва участието си във "В" Група - 1
Снимка: БТА
Ситуацията около първия мач на ЦСКА със Струмска слава придоби нов и пореден обрат. По информации на "Гонг" сблъсък между двата тима утре все пак ще има.

Причината е, че футболистите на ЦСКА са картотекирани днес от настоящото дружество ПФК ЦСКА АД. Снощи от БФС излязоха със съобщение, че двубоят се отлага с обяснението, че трябва да се събере Правната комисия и да се вземе становище за законосъобразността на участието на ФК ЦСКА АД в първенството на Югозападната В ФГ.

По-късно днес се очаква да има и официално потвърждение от лагера на ЦСКА, че среща ще има. Мачът е утре на "Българска армия" от 18:00 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА