11 Август, 2015 18:55 1 293 0

Ръководството на Локомотив обмисля да извади тима от „А“ група

  • а група-
  • бфс-
  • локомотив пловдив-
  • наказание-
  • изваждане-
  • расизъм-
  • николай неделчев

БФС глоби Локомотив с 37 500 лева заради расистки скандирания

Ръководството на Локомотив обмисля да извади тима от „А“ група - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Локомотив (Пловдив) обмисля да извади отбора от родната „А“ група. Причина за това е глобата, наложена от Българския футболен съюз.

Дисциплинарната комисия глоби „смърфовете“ с 37 500 лева заради „скандиране на дискриминационни думи, свързани с раса и цвят на кожата от публиката“.

Според председателя на Сдружение „Обединение за Локомотив“ Николай Неделчев се действа тенденциозно срещу клуба от Пловдив.

„Това е едно от поредните безумия в българския футбол. Бях на официалната трибуна и мога да се закълна, че нито веднъж не чух расистко подмятане, подсвиркване, или както е го написал там съдията. Цялата тази тенденциозност ме втрещява“, сподели Неделчев пред „Гонг“.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома, се санкционират по един начин. Коментирахме, че може да изкараме отбора от „А“ група и да заложим на детския футбол, докато се оправят нещата. Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания“, каза още Николай Неделчев.

Той сподели, че Локомотив (Пловдив) няма да плаща санкцията и ще обжалва решението на БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА