Last news in Fakti

20 Октомври, 2015 23:44 829 0

Григор Димитров стартира с победа в Стокхолм

  • григор димитров-
  • филип крайнович-
  • стокхолм-
  • алмагро
Григор Димитров стартира с победа в Стокхолм - 1
Снимка: БТА/АР

 

Григор Димитров се класира за втория кръг на турнира на ATP в Стокхолм. Най-добрият ни тенисист победи сърбина Филип Крайнович със 7:5, 6:3.

Българинът стартира по-добре срещата и поведе с пробив за 3:1 гейма в своя полза. Вместо да го затвърди, обаче, хасковлията се разколеба още в следващото си подаване и го загуби. Сърбинът изравни за 3:3, след което имаше нови възможности за пробив в сервиса на Димитров, но българинът удържа подаването си за 4:3. Въпреки това, Крайнович все пак реализира брейк-поинт в деветия гейм и при 5:4 гейма сервираше за сета.Димитров се поокопити и веднага върна пробива, и то на нула. Последваха нови два силни гейма за хасковлията, с които той затвори сета със 7:5. 

Във втория сет Григор продължи добрата си серия от края на първата част и поведе с 3:0 гейма. Българинът успя да задържи пробива аванс до края, с което спечели и срещата. 

В следващия кръг Григор Димитров ще се изправи срещу Николас Алмагро от Испания, който отстрани Ярко Ниеминен. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА