Last news in Fakti

27 Септември, 2011 22:52 14 958 2

Украински феминистки провокират УЕФА

  • евро 2012-
  • платини-
  • украйна

Украинската полиция арестува група голи до кръста феминистки, които протестираха по време на посещението на Мишел Платини в Киев

Украински феминистки провокират УЕФА - 1
©ЕРА/БГНЕС

Президентът на УЕФА, Мишел Платини, който е в на инспекция в Украйна по повод подготовката за европейското първенство по футбол през 2012 година, бе "посрещнат" от група голи феминистки.

Групата недоволни жени издигнаха плакати пред новия стадион в Киев с надписи “Евро 2012 без проституция” и "Искрата ще запали огън". Идеята на протеста е УЕФА да помогне за ограничаването на секстуризма и сексиндустрията по време на Евро 2012. 
 
Недопускането на проститутки от други държави да се възползват от многобройните футболни фенове, които се очакват в Полша и Украйна, е основна цел на феминистките. Проституцията в Украйна е нелегална, но в същото времо трафикът на жени за платена любов е сериозен проблем.
 
По време на визитацията си Платини похвали Украйна за вложените усилия в подготовката, въпреки, че има някои неща, които трябва да се “изгладят”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Big Boss

    0 0 Отговор
    Урааааа
  • 2 bugs_bunny

    0 0 Отговор
    Бравос на тез деца на природата на Украйна :)