Last news in Fakti

10 Ноември, 2015 06:00 616 0

Доувър ще удари Ийстли

  • доувър-
  • ийстли-
  • залог

Последните три срещи завършиха с победа на домакините от Крабъл Атлетик Граунд

В среща от Англия - Конференция от 21:45 ч. Доувър Атлетик посреща отбора на Ийстли. Двубоят ще е интересен тъй като и двата тима са в добра форма и се намират в горната половина на таблицата в Конференцията.

Домакините са в серия от 3 поредни победи - една за ФА Къп и две за шампионата и се намират на 3 позиция с актив от 36 точки . Гостите също се представят добре и са в серия от три победи, тях ги намираме на 7 позиция с актив от 31 точки.

В последните си три директни срещи Доувър Атлетик винаги е излизал като победител. За последните си 10 двубоя, домакините имат 8 победи, 1 реми и само 1 загуба.

Ние от екипа на Факти.бг залагаме, че отново Доувър ще стигне до крайния успех и то при ставки от 2.30 и нагоре в различните буките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА