Last news in Fakti

15 Ноември, 2015 19:05 7 225 2

Руса машина размаза Ронда Раузи

  • ронда раузи-
  • машина-
  • холи холм

Шокиращо световната шампионка в UFC загуби титлата си от Холи Холм в Мелбърн

Руса машина размаза Ронда Раузи - 1
Снимка: БТА/AP

Непобедимата до този момент шампионка в категорията до 61 кг. на UFC  Ронда Раузи допусна първа загуба в кариерата си и сдаде своя пояс.

Тя бе победена от 34-годишната Холи Холм, която изненадващо имаше надмощие през целия мач и победи с нокаут в 34-та секунда на втория рунд. Холм победи след зрелищна комбинация от ритник в главата и серия от удари с ръце. Тя се закани, че ще победи с 6 години по-младата от нея Раузи още преди мача, но нямаше много хора, които да и повярват.

Това беше 7-та защита на Раузи, която до този момент печелеше повечето си мачове за 30 секунди с предаване. Специалисти обаче коментират, че Холм има много по-сериозен опит в бокса и бойните изкуства като цяло. Това бе нейна 10-та поредна победа в кариерата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ишщ

    1 0 Отговор
    тази с отворена уста не искам дори да я сънувам
  • 2 ишщ

    1 0 Отговор
    може ли да изтриете моя първи коментар,че да не ме докопа тази кукла. Сега като я гледам по внимателно мисля че не чак толкова ужасяваща гледка,все пак отсесла не едно,две крушета,сигурно като и отмине ще изглежда като Шрек ..