Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 12:55 828 0

Трима национали под въпрос за Олимпийската квалификация

  • берлин-
  • олимпийска квалификация-
  • олимпиада-
  • национален отбор-
  • соколов-
  • скримов-
  • жеков
Трима национали под въпрос за Олимпийската квалификация - 1
Снимка: БФ Волейбол

Трима от националите са под въпрос за предстоящата Олимпийска квалификация в Берлин (Германия), която ще се проведе от 5 до 10 януари 2016 година, предават от БФ Волейбол.

Диагоналът Цветан Соколов, който претърпя операция на рамото преди няколко месеца, разпределителят Андрей Жеков, който премина през хирургическа интервенция на глезена на скоро и Тодор Скримов, който има болки в рамото и не взе участие на Евроволей 2015, не се знае дали ще се възстановят за изключително важния турнир.

"След европейското първенство Жеков претърпя операция, която се оказа доста по-сложна от първоначалните предвиждания и затова възстановяването му ще бъде по-дълго. Не се знае дали ще бъде готов да олимпийската квалификация. Цветан Соколов вероятно ще може да изиграе 1-2 мача преди паузата за квалификацията, което за мен е крайно недостатъчно за оптимална форма. Шансовете не са му големи да се възстанови навреме. Тодор Скримов пък все още не е започнал да тренира с кубния си отбор", заяви Пламен Константинов.

Селекционерът разкри също, че в момента гледа предимно мачове от българското първенство, но има планове да посети срещи на националите в първенствата на Италия, Турция и Румъния. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА