Last news in Fakti

19 Ноември, 2015 17:58 1 370 1

Гриша Ганчев: Обединението ще спаси ЦСКА

  • ганчев-
  • цска-
  • спасение-
  • литекс-
  • ветерани

Според него ще останат милиони дългове, които трудно ще бъдат покрити

Гриша Ганчев: Обединението ще спаси ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Гриша Ганчев е заявил пред ветераните на ЦСКА, че единственият път за спасение на клуба е обединение с друг, твърди "24 часа". Според него дори синдикът на старото дружество да свърши перфектна работа, ще останат милиони дългове и трудно ще бъдат покрити.

Повечето от ветераните вече също били убедени, че това е единственият начин да се спаси ЦСКА в трудната ситуация. Все пак ще се изчака до декември, за да се види как се развиват нещата по процедурата по несъстоятелност и какво ще постигне синдикът.

В крайна сметка на общо събрание на кредиторите ще трябва да се реши бъдещето на клуба. То може да предпочете и друга оферта за оздравяването на ЦСКА. 

Ветераните се стягат и за среща с министъра на спорта Красен Кралев през следващата седмица, за да научат и от него какви са плановете на държавата за отбора.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    0 0 Отговор
    САМО ЦСКА !!!!