Last news in Fakti

2 Декември, 2015 19:46 1 103 2

Берое приземи Левски в Стара Загора

  • берое-
  • левски-
  • "а" група

Столичани вече не са начело на класирането

Отборът на Левски понесе горчив удар по пътя си към титлата в родната "А" група. 26- кратните шампиони бяха надиграни и си тръгнаха победени от Стара Загора след 0:1 с Берое.

Бившият футболист на ЦСКА Спас Делев бе палачът на "синия" клуб с попадението си в 64-та минута. Дълго подаване на Божилов хвана неподготвени Карнер и Живко Миланов, Делев ги надбяга и без колебание прати топката в мрежата за.

Голът бе негов първи във вратата на "сините" в неговата кариера и трети за този сезон.

До края на срещата и двата тима имаха своите шансове, но резултатът се запази и голът преднина стигна на Берое да спечели и да остане в битката за трофея.

В същото време столичани останаха с 34 точки, но вече са на второ място, тъй като Лудогорец има същия актив,но по-добра голова разлика.

Така тимът вопден от Петър Хубчев за трета поредна година победи Левски на своя земя, като постигна общо четвъртият си успех в последните пет мача между двата тима в първенството.

Домакините спечелиха напълно заслужено, след като създадоха по-чистите положения и зарадваха феновете си след унизителната загуба с 0:5. Гостите пък записаха четвърто поражение в елита и второ поред далеч от "Герена" след това с Пирин (Благоевград).

Наставникът на софийския гранд Стойчо Стоев отправи остра критика към своите възпитаници.

"Определено не съм доволен от своите играчи. Това им казах веднага след срещата. не може да излизат с мисълтта да не загубят мача. Трябва да излизат, за да го спечелят. Все пак сме лидери и трябва да подхождаме с нужното самочувствие. Днес не се представихме добре.

Футболистите се лутаха и нямаха идея. Не успяхме да направим нито една добра атака по фланговете. За пореден път се видя, че в офанзивен план имаме проблем. През второто полувреме не видях това, което ми се искаше. Футболистите трябва да се вдигнат. Няма как да не ни пречи това, че нямаме дълга резервна скамейка.

Все пак се натрупва умора, но състезателите са длъжни да се справят. Проблемът обаче не е толкова във физическо естество, а от психологическо. Когато играеш освободено, нещата се получават", заяви Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    0 0 Отговор
    Несправедливо е да упрекваме "Левски", защо не побеждава във всеки мач. Ами не е класа над другите, за да се задържи до края на първо място. Това е истината. ! Просто силите на отборите са изравнени и всеки от тях има своите спадове и подеми . Това е !
  • 2 гост говедор

    0 0 Отговор
    УРАААААААААААА БРАВО НА БЕРОЕ !!!