Last news in Fakti

8 Декември, 2015 23:38 1 283 0

Манчестър Юнайтед напусна безславно Шампионската лига

  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига-
  • волфсбург-
  • отпадна-
  • безславно

Англичаните спечелиха само два от шестте си мача в групата и отпаднаха от надпреварата

Манчестър Юнайтед напусна безславно Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборът на Манчестър Юнайтед отпадна безславно още в груповата фаза на Шампионската лига. Волфсбург победи „червените дяволи” с 3:2 в последна среща от група „B” и зае първата позиция.

Головете за германците бяха дело на Виериня и Налдо, който се разписа на два пъти. В другия двубой от групата ПСВ (Айндховен) надви у дома ЦСКА (Москва) с 2:1.

Така Волфсбург зае първото място с 12 точки, следван от холандците с 10. Със своите 8 точки Юнайтед финишира трети и ще продължи на пролет в Лига Европа. На последно място останаха руснаците.

Интересно бе и в група „D”. Манчестър Сити измести Ювентус от първото място след победа у дома над Борусия (Мьонхенгладбах) с 4:2. „Старата госпожа” загуби гостуването си на Севиля с 0:1 и ще очаква по-тежък жребий.

Реал (Мадрид) пък прегази Малмьо с 8:0 в група „А”, като четири от головете на „Сантяго Бернабеу” бяха дело на Кристиано Роналдо.

Вижте всички резултати от изиграните тази вечер срещи в ШЛ:

Група „А”: ПСЖ – Шахтьор (Донецк) 2:0

Група „А”: Реал (Мадрид) – Малмьо 8:0

Група „B”: Волфсбург – Манчестър (Юнайтед) 3:2

Група „B”: ПСВ (Айндховен) – ЦСКА (Москва) 2:1

Група „C”: Бенфика – Атлетико (Мадрид) 1:2

Група „C”: Галатасарай – Астана 1:1

Група „D”: Манчестър Сити – Борусия (Мьонхенгладбах) 4:2

Група „D”: Севиля – Ювентус 1:0


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА